Kruso Logo
Kontakt os

E-commerce

PIM

Gennem de sidste 20 år har vi hjulpet danske og internationale virksomheder med deres digitale transformation. Vi har et klart fokus om at hjælpe vores kunder med at skabe excellente kundeoplevelser for deres kunder, skalerbare digitale platforme, og en høj return on investment.

Vi udvikler future-proff commerce platforme, et composable commerce setup baseret på best-of-breed teknologier, der giver jer et fleksibelt teknologi setup, som gør at I kan skalere jeres forretning nu og i fremtiden. Vi tror på at de bedste løsninger skabes ved hjælp af et stærkt forretningsfokus, erfaringen til at sammensætte de rette teknologier, og evnen til at enable personerne på projektet.

Triumph MotorcyclesGlobal commerce platform

Commerce handler om digital transformation

Commerce er en central strategisk driver for de allerfleste virksomheder i dag. Succesen afhænger ikke af en vellykket teknisk implementering, men af din evne til at favne hele den transformation af din forretning og organisation, som en commerce strategi næsten altid medfører.  Som jeres commerce-partner hjælper vi ikke bare med den tekniske implementering, men er vant til at drive alle nødvendige aspekter af en ægte digital tranformation.

Vi er ansvarlige for både nationale og globale commerce-løsninger indenfor B2C såvel som B2B, lige fra luksusvarer og FMCG til industrielle produkter, software og services.  Vi står for strategi, ux-design, teknologi, drift og optimering.

Vores commerce partnere

incoB2B retail scan-selv app

Skalering baseret på microservices og best-of-breed strategi

Med kunder som f.eks. Lakrids by Bülow, Rigtigmad og 3shape, der alle sammen er lykkedes med en mangedobling af deres online omsætning på kort tid, kender vi om nogen til vigtigheden af at udvikle systemer der kan skalere effektivt.

Fælles for disse løsninger er, at de er baseret på en best-of-breed tech-strategi hvor løsningerne er sammensat af en række mindre specialsystemer og services i en løst koblet API-baseret systemarkitektur.

Denne tilgang er ideel at vokse i med hurtig time-to-market og lave udviklingsomkostninger på sigt. 

En headless tilgang til at fremtidssikre din e-commerce løsning

En af de største fordele ved at bygge commerce platforme på et headless CMS er genvejen til innovation. Når du benytter dig af en headless tilgang sikrer du en fuld fleksibilitet i din løsning, når du gerne vil udskifte eller implementere nye best-of-breed systemer, apps og kanaler. Både nu og i fremtiden.

For at opnå den fulde succes med din headless platform, er det vigtigt at du finder de bedste ordresystemer, PIM systemer mv. og det kræver at du både sætter tid og ressourcer af internt, såvel som eksternt til at researche på hvilke systemer, der ville være et godt fit, i forhold til hvilke digitale planer, der ligger for jeres forretning på kort, og lang bane. Den største fordel ved et headless setup er, at du ikke begrænser dig til én udbyder, men at du har mulighed for at sammensætte den stærkeste løsning, som passer til netop jeres forretning, eller blot gå efter de teknologier, som passer bedst til hvor I er nu på jeres digitale rejse.

E-book: Scaling businesses with the power of composable commerce

Dyk ned i composable commerce med vores eksklusive E-book, "Scaling Businesses with the Power of Composable Commerce" inklusiv:

 • The Composable Commerce Migration Guide for B2C: En trin-for-trin guide af commercetools skræddersyet til B2C-virksomheder.

 • The Omnichannel Playbook: commercetools' strategier og best practices til opbygningen af en ensartet kundeoplevelse på tværs af alle kanaler.

 • Case Story: Udforsk Triumph Motorcycles' succesfulde overgang til en ny composable commerce platform, ekspertudviklet af Kruso.

Hent nu

  Beklager, vi kan desværre ikke vise dig formularen. Kan det være fordi at du har ad blockers aktiveret?

  Succesen ligger (stadigvæk) i kundeforståelsen

  Uanset om du sælger på nettet, i din butik eller fra dit bananskib, så er det i sidste ende det gode købmandsskab der vinder. Det gælder om at elske sine kunder og have dem i fokus lige fra strategiformulering, til udvikling og løbende forbedring af din commerceløsning.

  Vi tror på, at ethvert møde med dine kunder rummer barrierer, du kan imødekomme og muligheder, du kan indfri – altid med en bedre købsoplevelse for øje. Der findes derfor ikke ét sted at sætte ind for at opnå høje konverteringsrater.

  Virkemidlerne er vidt forskellige lige fra inspirerende indhold, excellent kundeservice, personalisering, høj performance, sikkerhed, udførlige produktdata, effektive check-out flows, fleksibel prissætning målrettet trafik- og lead generering m.m.

  Resultater opnås med andre ord ikke over night eller med et enkelt geværgreb. Nøglen ligger i samspillet mellem en langsigtet strategi og en konstant agil forbedring af dine kunders samlede købs- og serviceoplevelse – på tværs af hele din forretning, online såvel som offline.

  Kontakt os

  Kenneth Ryle Thorsson

  kth@kruso.dk

  +45 40 25 66 30