Kruso Logo
Kontakt os

E-commerce.

incoDigital transformation

Commerce handler om digital transformation

Commerce er en central strategisk driver for de allerfleste virksomheder i dag. Succesen afhænger ikke af en vellykket teknisk implementering, men af din evne til at favne hele den transformation af din forretning og organisation, som en commerce strategi næsten altid medfører.  Som jeres commerce-partner hjælper vi ikke bare med den tekniske implementering, men er vant til at drive alle nødvendige aspekter af en ægte digital tranformation.

 Vi er ansvarlige for både nationale og globale commerce-løsninger indenfor B2C såvel som B2B, lige fra luksusvarer og FMCG til industrielle produkter, software og services.  Vi står for strategi, ux-design, teknologi, drift og optimering.

Lakrids by BülowE-commerce platform

Skalering baseret på microservices og best-of-breed strategi

Med kunder som f.eks. Lakrids by Bülow, Rigtigmad og 3shape, der alle sammen er lykkedes med en mangedobling af deres online omsætning på kort tid, kender vi om nogen til vigtigheden af at udvikle systemer der kan skalere effektivt.

Fælles for disse løsninger er, at de er baseret på en best-of-breed tech-strategi hvor løsningerne er sammensat af en række mindre specialsystemer og services i en løst koblet API-baseret systemarkitektur.

Denne tilgang er ideel at vokse i med hurtig time-to-market og lave udviklingsomkostninger på sigt. 

Datahåndtering

En stærk implementering af din commercestrategi bygger på en stærk strukturering af dine produktdata. Med et PIM system samler du al information om dine produkter ét sted og gør dig i stand til effektivt at få selv store datamængder i spil i forhold til inspirerende indholdsvisninger og services, såvel som håndtering af produktrelationer og -hierakier, sprogversionering m.m.

Effektiv håndtering og analyse af kunde- og ordredata er lige så vigtigt. Gøres det rigtigt udgør dette et central værktøj til at skabe excellente købs- og serviceoplevelser og intelligente merchandising strategier. Her gælder det samme som med produktdata – at opsamle dette ét sted for effektivt at kunne skabe relevante og målrettede dialoger på tværs af dine salgskanaler. 

Vores commerce partnere

Succesen ligger (stadigvæk) i kundeforståelsen

Uanset om du sælger på nettet, i din butik eller fra dit bananskib, så er det i sidste ende det gode købmandsskab der vinder. Det gælder om at elske sine kunder og have dem i fokus lige fra strategiformulering, til udvikling og løbende forbedring af din commerceløsning.

Vi tror på, at ethvert møde med dine kunder rummer barrierer, du kan imødekomme og muligheder, du kan indfri – altid med en bedre købsoplevelse for øje. Der findes derfor ikke ét sted at sætte ind for at opnå høje konverteringsrater.

Virkemidlerne er vidt forskellige lige fra inspirerende indhold, excellent kundeservice, personalisering, høj performance, sikkerhed, udførlige produktdata, effektive check-out flows, fleksibel prissætning målrettet trafik- og lead generering m.m.

Resultater opnås med andre ord ikke over night eller med et enkelt geværgreb. Nøglen ligger i samspillet mellem en langsigtet strategi og en konstant agil forbedring af dine kunders samlede købs- og serviceoplevelse – på tværs af hele din forretning, online såvel som offline.