Kruso Logo
Kontakt os

Over 20 års erfaring – stadigvæk nysgerrig

Vi har i de sidste 20 år kastet os ind i udviklingen af en mere og mere digitaliseret verden med velbevaret begejstring og nysgerrighed overfor nye teknologier og metoder. Vi er do’ers og first movers og stolte over at have stået fadder til i 100’vis af digitale løsninger der hver især har flyttet grænserne for teknologi og digitale brugeroplevelser. Vores løsninger strækker sig fra globale commerce-platforme, avancerede CMS baserede sites, til specialudviklede forretningssystemer og web apps.

UdenrigsministerietSitecore-baseret multisiteløsning

Teknisk rådgivning

Innovationshastigheden indenfor digital udvikling har aldrig gået hurtigere og der introduceres nærmest på ugentlig basis nye værktøjer og metoder du som digital ansvarlig skal forholde dig til. Derfor har en solid teknisk strategi aldrig været mere afgørende for din platforms succes som i dag. Skal du skal vælge en ”best of breed” tech stack, en 100 pct. composable og headless systemarkitektur baseret på åbne API’er, eller skal du gå efter en mere færdigpakket løsning hvor det hele ligger i kassen? Svaret er ikke enkelt og afhænger helt af din organisations digitale modenhed, foretrukken omkostnings- og licensmodel, eksisterende systemer, grad af customization og mange andre faktorer.

Heldigvis er vi vant til at finde svarene. Baseret på vores erfaring og et grundigt analyse- og rådgivningsarbejde hjælper vi dig med at vælge den rette tech stack, udarbejde systemarkitektur og formulere en effektiv tech strategi for din virksomhed.

Rosendahl Design GroupGlobal commerce

Teknisk udvikling og system implementering

Vi arbejder oftest med implementering og tilpasning af standardsoftware systemer indenfor CMS og Commerce og- alle de systemer der ligger deromkring. Vi spænder bredt i vores partnerskaber lige fra de klassiske ”best of suite systemer” som Sitecore og Optimizly til de nyere headless systemer så som Contentful, Contentstack, Commercetools og Bigcommerce.

Vi sværger til agile udviklingsmetoder, vi arbejder med 14-dages sprints i faste teams og strukturerer vores projekter efter iterative MVP-processer. På den måde skaber vi nemlig mest mulig værdi på kortest tid.

Det er vigtigt for os at levere til markedets højeste kvalitet, derfor indtænker vi altid omfattende test- og kvalitetssikringsmetoder som integrererede elementer af et udviklingsforløb, hvor alle projekter får tilknyttet en test manager ud over det faste udviklingsteam.

Integrationer

CDP, ERP, PIM, Marketing Automation, Booking Engines, DAM, OMS, betalingssystemer eller ESDH, Borger.dk, first agenda, Kultunaut m.m. Hvor mange integrationsprojekter har du været igennem? Hos Kruso tør vi godt sige, at vi efterhånden har set det meste. Lige fra old-school bogholderisystemer til moderne composable og API baserede softwarearkitekturer. Vi sætter en ære i at udvikle selv komplekse dataflows på tværs af et væld af systemer og samle dem i helstøbte meningsgivende digitale services for dig og dine kunder.

Bespoke udvikling

Vi elsker at udforske muligheder og gå nye veje. Derfor er vi heller ikke bange for at bevæge os udenfor de standardsystemer, vi oftest arbejder med – og helt over ”på den anden side af API’et”. Vi arbejder her med specialudvikling af både datatunge og store forretningskritiske platforme til mindre plug-ins og moduler, der udvider og bøjer eksisterende systemer til at understøtte jeres forretning bedst muligt.

Ligesom inden for vores standardsystemer baserer vi disse løsninger på .net og javascript og sværger til en åben og modulær systemarkitektur opbygget som microservices.

Mobil

Progressive Web Apps (PWA) er en browser baseret tilgang til mobile platforme, der skaber hurtige, pålidelige og engagerende brugeroplevelser. Ved at kombinere de muligheder der ligger i den traditionel browserbaserede teknologi med alle de fordele, der er ved en mobil oplevelse, letter du arbejdet med opbygning af effektive konverteringsflows og mere intuitive digitale service oplevelser – alt imens at du samtidig bruger mindre data, end hvis du anvendte en native app. PWA er kendetegnet ved ekstrem hurtig indlæsningstid, mulighed for at bruge apps offline, push-notifikationer og installering til din home screen.

Lær mere!

Skal vi være nysgerrige sammen? Lad os hjælpe dig i din digitale rejse. Kontakt os!

Kontakt os

Kenneth Ryle Thorsson

kth@kruso.dk

+45 40 25 66 30