Kruso Logo
Kontakt os

Dynamicweb.

Saml eCommerce, PIM, CMS og marketing i et

Dynamicweb tilbyder en anerkendt, prisvindende, cloud baseret business platform. Vi gør det muligt for vores kunder at levere fremragende kunde oplevelser samt at kunne skalere e-commerce succes gennem det best-in-class Content Management, Digital Marketing, E-commerce og Product Information Management løsninger.

Dynamicweb's 300+ partnere og 200+ medarbejdere rundt omkring i hele verden er stolte over at støtte og repræsentere over 4.000 brands, der inkluderer førende brands såsom Lego, Vredestein, Unilever, Winnebago, L'Oréal, Flying Tiger, Toyota og Europcar. Fordi de er bygget på Dynamicweb, er vores kunder autoriseret til at etablere livslange kunde relationer, styrke deres omsætning og vokse deres digitale virksomheder.

Dynamicweb's eCommerce suite samler CMS, Webshop, PIM og Marketing i én løsning, som gør dig i stand til at skabe effektive kundeoplevelser på tværs af digitale kanaler. Tusindvis af virksomheder anvender Dynamicweb til at drive mere end 12.000 websites, og vi udvider løbende vores services i tæt samarbejde med +200 certificerede partnere.

Sæther ProfessionalsSkalérbar B2B webshop

Selvstændig e-commerce løsning til SÆTHER Professionals

Læs hvordan vi har implementeret en skalerbar webshop med brugervenlighed i højsædet for SÆTHER Professionals.

Kruso har assisteret og rådgivet SÆTHER igennem en fundamental digital transformation. En transformation, der skal sikre og understøtte deres stærke position og ikke mindst vækstambitioner som distributør i Norden.