Kruso Logo
Kontakt os

Dynamicweb.

Saml CMS, webshop, PIM og marketing i et

Dynamicweb tilbyder en anerkendt, prisvindende, alt-i-én cloud business platform. Vi gør det muligt for vores kunder at levere fremragende kunde oplevelser samt at kunne skalere e-commerce succes gennem det best-in-class Content Management, Digital Marketing, E-commerce og Product Information Management løsninger.

Dynamicweb's 300+ partnere og 200+ medarbejdere rundt omkring i hele verden er stolte over at støtte og repræsentere over 4.000 brands, der inkluderer førende brands såsom Lego, Vredestein, Unilever, Winnebago, L'Oréal, Flying Tiger, Toyota og Europcar. Fordi de er bygget på Dynamicweb, er vores kunder autoriseret til at etablere livslange kunde relationer, styrke deres omsætning og vokse deres brands.

Dynamicweb's All-in-One platform samler CMS, Webshop, PIM og Marketing i én løsning, som gør dig i stand til at skabe effektive kundeoplevelser på tværs af digitale kanaler. Tusindvis af virksomheder anvender Dynamicweb til at drive mere end 12.000 websites, og vi udvider løbende vores services i tæt samarbejde med +200 certificerede partnere.