Kruso Logo
Kontakt os

Struct

Optimer dine teams til at levere kundeoplevelser i topklasse. Tag kontrol over dine produktinformationer, håndter store produktkataloger og flyt din forretning til et højere og hurtigere niveau med strømlinet Product Information Management (PIM).

Struct PIM - når topfart ikke er hurtigt nok

Det hurtige og fleksible PIM-system, Struct PIM, giver dig mulighed for at skabe og levere ekstraordinære data-drevne commerce oplevelser. Når du lancerer et projekt, er det sidste, du har brug for, et sløvt system og en langsom tech-partner.

Hos Kruso forstår vi vigtigheden af hurtig time-to-market og med Struct i hånden garanterer vi fart.

En essentiel funktion i PIM-systemet er distributionen af en opdateret produktinformation på tværs af forskellige kanaler. Struct PIM skilder sig ud på denne front, og tilbyder en problemfri kanalopsætning, der strømliner ethvert projekt.

Fleksibelt, transparent og skalérbart

Struct er alt du har brug for, når vi taler PIM. Struct PIM er ikke kun hurtigt - det er også transparent og fleksibelt når det kommer til prissætning, licensmodeller og til at imødekomme dine behov.

Struct PIM hjælper dig med at kende, nå og engagere din målgruppe uanset branche. Sammen med Struct har vi erfaringen og kapaciteterne til at løfte din produktstyring og omdanne dine data til resultater.

På den måde tilføjer vi værdi fra de helt tidlige stadier af projektet og til efter lanceringen.

9 fordele ved Struct:

 1. Omfattende produktstyring

  Find og håndter produkter og varianter med avancerede søgefunktioner og funktioner til masse-redigering.

 2. Tilpassede dashboards

  Spor fremskridt og produktivitet med tilpassede dashboards, der kan være personlige eller deles så de er skræddersyet til store arbejdsflows.

 3. Problemfri integrationer

  Forbind Struct PIM med de vigtigste businesssystemer som ERP'er og commerce platforme via standardforbindelser eller REST API.

 4. Robust sikkerhed og tilladelser

  Beskyt produktdata med automatiske sikkerhedskopier og detaljeret brugerkontrol med adgang til redigeringsmuligheder.

 5. Optimering til internationale markeder

  Klargør produkter til globale markeder med understøttelse af flere valutaer, sprog og regionsspecifikke salgsstrategier.

 6. Tværfunktionelt teamsamarbejde

  Involvér alle relevante hold i PIM med værktøjer, der passer til marketingsfolk, SEO-specialister og kreative.

 7. Fleksibel datamodellering

  Byg brugerdefinerede produktdata modeller med relevante attributter for hver produkttype, der muliggør skræddersyede workflows.

 8. Datakvalitetskontrol

  Implementér foranstaltninger for datakvalitetskontrol for at håndtere produktdatakrav og spor fremskridt med kraftige målinger.

 9. Ubegrænset skalerbarhed

  Nyd godt af ubegrænsede brugere, produktkataloger, SKU'er, produktmodeller, sprog, markeder og medieaktiver, hvilket sikrer skalerbarhed for forretningsvækst.

Vi har din ryg

Når du arbejder med Kruso og Struct betyder det tæt samarbejde og personlig support. Det betyder også at vi er dem, der ikke er bange for at udfordre dig til at blive bedre, strategisk samarbejde og kvalitet på alle trin og niveauer.

Struct er et fleksibelt og smidigt PIM-system, der tilbyder alle funktionerne og fordelene ved en moderne PIM-løsning. Det kan nemt tilpasse sig alle forretningskrav, hvilket sikrer, at du får en PIM-løsning skræddersyet præcist til dine behov. Struct udvikler sig med din virksomhed, så du altid udnytter den fulde værdi af dine produktdata og indhold.

Hvorfor Struct?

Hos Kruso har vi mere end 20 års erfaring med digitale løsninger. Vi mener, at Struct er et af de ultimative valg til effektivisering af datahåndtering. Struct tilbyder et brugervenligt interface, der sikrer effektiv sporing af alle produktdata. Med Struct kan vi etablere arbejdsgange og processer, der garanterer dataens nøjagtighed, før dine produkter rammer webshoppen.

Lyst til at vide mere?

Hvis du er usikker på, om Struct er det rigtige valg for dig, er du velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Kenneth Ryle Thorsson

kth@kruso.dk

+45 40 25 66 30