Kruso Logo
Kontakt os

Perfion.

Førende PIM platform

Danmark har I en årrække været med helt fremme i udviklingen af PIM (Product Information Management) software. Denne position kan ikke mindst tilskrives Perfion, som er frontløber blandt danske PIM platforme og har sidenhen udnyttet forspringet til, i dag, fortsat at være blandt de førende system leverandører. PIM systemer har til primær formål at samle alt produkt information ét sted, men dermed får PIM også berøringsflader med store dele af organisationen.

Hvad kan Perfion gøre for dig?

PIM løser en række komplekse og helt centrale opgaver som typisk bliver håndteret i ERP og/eller excel og emails. Da ekspertisen på ERP og specielt de meget udbredte fra eksempelvis Nav (Dynamics 365 Business Central) og AX (Dynamics 365 for Finance and Operations) er stor i Danmark, er Perfion PIM ikke overraskende et produkt som er blevet til af ERP eksperter. Det vil sige folk som forstår CFO’ens hovedpine og udviklernes problematikker ved at lave krumspring og gradbøjninger af hvordan et ERP bør udvikles og anvendes.

ERP er for mange blevet schweizer-kniven som ikke alene håndterer faktura, priser og regnskaber, men en lang række forretningsunderstøttende funktioner. I Perfion får du en platform som på langt mere smidig og elegant vis kan tilpasses til at håndtere forretningen. Derfor er PIM ikke alene et system til berigelse af dine produkt tekster og datablade, men også en data-HUB for samspillet mellem flere forretningsfunktioner. Perfion er særdeles godt fordi vi som udviklingshus har frie rammer for optimering og personalisering uden at vi går på kompromis med enkelheden eller skal gradbøje funktioner i hverken PIM eller tilstødende systemer. Til kunder som har en større kompleksitet imellem produkter, har behov for interne workflow for produktberigelse eller blot har en høj grad af kompleksitet pga. mange varenumre er Perfion helt klart noget som bør efterprøves.

Interaktion, partnerskab og digitale løsninger.

Derudover er der løbende funktioner, der for mange virksomheder betyder, at Perfion også kan klare andre opgaver, såsom en lettere DAM (Digital Assets Management), datamodellering samt kampagner og katalogproduktion. Kruso har arbejdet med Perfion i mange år og har gennem tiden, udviklet et standardstik til Ucommerce, som er en e-handelsplatform, der kan bruges på flere .NET CMS'er.