Kruso Logo
Kontakt os

Opgrader fra Umbraco 7 inden september 2023

Sikkerhedsopdateringer og alt support af Umbraco 7 ophører i september 2023. Få et ‘health check’ og et opgraderingsestimat.

I juli 2021 gik Umbraco 7 ind i security-only fasen, hvilket betyder at Umbraco 7 opdateringer kun vil bestå af sikkerhedsopdateringer og kritiske fejlrettelser, hvilket vil fortsætte indtil den 30. september 2023. Arbejdet og vedligeholdelsen af funktioner og ikke-kritiske fejlrettelser er således officielt sluttet for Umbraco 7. Det anbefales ikke længere at benytte Umbraco 7!

Opgradering, migrering eller nybyg?

Mellem Umbraco 7 og Umbraco 8 blev flere datastrukturer ændret, hvilket medvirker til, at en opgradering ikke nødvendigvis er en mulighed, men en migrering af data og visninger er den rette løsning.

Mellem Umbraco 8 og Umbraco 9+ blev den underliggende teknologi opgraderet (fra .net framework til .net core) og derfor er det nødvendigt at vurdere hver enkelt løsning individuelt og herefter lægge en fremtidsplan.

Hvorfor opgradere?

De nyeste versioner af Umbraco tilføjer flere redaktørhjælpeværktøjer, moderne teknologi og bedre performance, og dermed mindre krav til hostingmiljø. Vælger du som kunde at blive på Umbraco 7, vil du skulle sikre dit Umbraco 7 site på alternative måder, da usupporteret software kan blive set som neglekt, hvis der skulle opstå et sikkerhedsbrud, og dermed vil en eventuel GDPR bøde ramme hårdere.

Health check

Kruso tilbyder et uforpligtende helbredstjek af jeres Umbraco 7 (eller ældre) løsning. I den forbindelse vil vi afdække den nuværende tekniske status og give et solidt springbræt at arbejde videre fra. Desuden vil den overordnede sikkerhed og performance af løsningen blive vurderet og afrapporteret som en del af helbredschecket.

Helbredstjekket afsluttes med, at Kruso giver et estimat og en process for en opgradering til nyeste LTS (Long Term Support) Umbraco version. I denne afrapportering vurderes ligeledes den anbefalede tilgang til opgradering, migrering eller nybyg. For at udføre et helbredstjek skal Kruso have adgang til den eksisterende kildekode samt gennemgang af Umbraco backend på nuværende site, for at kunne vurdere datastrukturer og omfang af løsningen.

Interesseret i et gratis Umbraco helbredstjek?

Tilmeld dig nu for en uforpligtende analyse af dit websteds ydeevne, sikkerhed og stabilitet på ældre Umbraco-versioner.

Beklager, vi kan desværre ikke vise dig formularen. Kan det være fordi at du har ad blockers aktiveret?