Kruso Logo
Kontakt os

Kruso tager på digital rejse med Georg Jensen Damask

Kruso skal hjælpe en af Danmarks ældste designvirksomheder.

Georg Jensen Damask er en af Danmarks ældste designvirksomheder, og med en distribution i 13 lande og et websalg, der strækker sig over 70 lande befinder Georg Jensen Damask sig nu solidt på det internationale marked. Georg Jensen Damask specialiserer sig i at producere håndværksmæssige kvalitetsvarer med et tidsløst design, der udformer sig i alle former for tekstiler til hjemmet i et moderne skandinavisk udtryk.

Ny e-commerce platform til Georg Jensen Damask

Det er med stolthed i stemmen at vi i Kruso er blevet valgt som Georg Jensen Damasks nye digital partner. VI skal sammen realisere deres ambitiøse digitale strategi der sigter efter at bygge videre på deres i forvejen store e-commerce succes igennem en mere udtalt D2C strategi.

Kruso med det overordnede ansvar for processen

Kruso indgår som lead bureau og får ansvaret for realisering af både ux/ui, data engineering, implementering og drift. Et af de centrale berøringsflader i projektet er en stærk datahåndtering, både i forhold til forbedret produktdatastrukturering og ikke mindst kundedata i form af nyt PIM system og ikke mindst CDP. I forhold til CDP er valget faldet på systemet Segment, der danner fundamentet for de fremtidige digitale salgs- og marketingstaktiker.