Kruso Logo
Kontakt os

Dilling har valgt Kruso som deres nye digitale partner.

Ny implementationspartner

Kruso kan nu afsløre, at vi er blevet valgt som ny implementationspartner for re-platformen til den danske økologiske tøjfabrikant, Dillings, eCommerce løsning.

Den familieejede forretning, som er gået i arv i fire generationer, er bygget op på et grundlag af en konsekvent bæredygtig holdning. Dilling er specialiseret i økologisk merinould og -bomuldstøj, og deres primære mission er at producere den ultimative produktoplevelse for deres kunder, med kvalitet og omsorg i hovedsædet. 

Vi er stolte af at være valgt af Dilling som deres nye digitale partner. Med vores betroede partnere, Contentstack og commercetools, vil vi renovere Dillings platform ved at implementere best-of-breed løsninger, til de har en fremtidssikker digital commerce løsning med fokus på en komponerbar commerce strategi. Den moderne technology stack vil bestå af mange MACH-baserede løsninger, der dækker over content management, commerce engine, søgning, kundedataplatform og håndtering af produktinformation. Kruso og Dilling har valgt en Jamstack arkitektur til frontend teknologierne for at sikre en hurtigere, mere sikker og mere skalerbar løsning, der muliggør en industry-best kundeoplevelse.