Kruso Logo
Kontakt os

Kruso i vækst

Krusos årsrapport 2021

Et godt år for Kruso

2021 har været et godt år for Kruso, hvilket også afspejles i vores seneste årsrapport. Her er nogle highlights:

  • 50% omsætningsvækst sammenlignet med 2020

  • Profitabel vækst i både Danmark og Sverige med en EBITDA på 10.8 mill. DKK (14,4%)

  • En gennemsnitlig årlig vækst på 30% over de seneste fire år

  • Over 100 medarbejdere

  • To nye kontorer åbnet

Vi har nu fem full service kontorer i Aarhus, København, Malmø, Göteborg og Stockholm og to driftcentre i Lviv og Lissabon. Derudover er vi også ved at åbne vores eget kontor i Lissabon, som vi forventer vil være oppe at køre i løbet af 2022.

Vi driver i dag en lang række ambitiøse samarbejder med bl.a. IKEA, Ridestore, Dilling, Georg Jensen Damask, Alfa Laval, String Furniture, ITW, inco, Folketinget, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen samt 32 af de danske kommuner.

Kruso står i dag stærkere end nogensinde, og vi er meget bevidste om, at vi kun har opnået disse gode resultater på grund af vores dedikerede medarbejdere og loyale kunder - det er i dette møde at magien sker!

Det er essentielt for os at kunne tiltrække og fastholde talenter, der udover at sætte fagligheden højt, søger et godt socialt sammenhold med masser af kammeratskab og gode grin hver dag på tværs af kompetencer og roller. Vi er overbeviste om, at dette er opskriften på en tårnhøj faglighed, solide løsninger og glade medarbejdere.

De gode resultater gør os i stand til at investere dybere i vores servicetilbud, i Kruso som en fantastisk arbejdsplads, og til at professionalisere endnu mere indenfor vores kerneforretning. Det er de ting, der skal gå hånd i hånd, for at vi kan levere endnu større og mere komplekse projekter til vores kunder.