Kruso Logo
Kontakt os

Nyt corporate micro-site med et skalérbart fundament

I 2022 indledte Kruso et partnerskab med Cobham Satcom i jagten på at skabe et mikrosite til dem inden for fire uger.

Cobham Satcom muliggør forbindelse på tværs af land og hav, med missionen om at forme fremtiden mellem forbindelser, ved at gøre kommunikation problemfri, overkommelig, tilgængelig og sikker.

En udfordring at overvinde

I februar blev Kruso valgt som digital strategisk partner for den globale satellitkommunikationsvirksomhed, Cobham Satcom. Cobham Satcom muliggør forbindelse på tværs af land og hav, med en mission om at forme fremtiden for forbindelser ved at gøre kommunikationen problemfri, overkommelig, tilgængelig og sikker.

Kruso og Cobham Satcom indledte samarbejdet med en fire-ugers sprint for at bygge og lancere en ny mikro-site for virksomheden. Inden for denne korte periode skulle Kruso lave en løsning for at hjælpe Cobham med deres topprioritet – at levere forretningsværdi hurtigt, med fokus på at bygge fundamentet til deres inbound lead-strategi ved at koncentrere sig om kerneprodukter og vertikaler.

For at imødekomme kundens behov samarbejdede vi med to af vores partnere, Uniform og Segment. Uniform integrerede headless CMS med Strapi.io og hvorefter Segment implementerede derefter en kundedataplatform. Formålet med dette var at håndtere kundedatasporing og segmentering.

Succesfuldt resultat

En af de største fordele ved at bygge web applikationer på et headless CMS er genvejen til innovation. Cobham Satcom havde brug for at levere et nyt corporate mikrosite indenfor en måned samtidig med, at de skulle sikre et skalerbart fundament til at kunne migrere det eksisterende indhold. Ved at bruge Uniforms DXP tilgang kunne vi integrere kundens eksisterende headless CMS (Strapi.io) sammen med et CDP (Segment), alt sammen inden for kundens deadline.

Udover at det nye site er bygget på den seneste Jamstack teknologi, for at sikre hurtig performance og sikkerhed, kan Cobham nu også udnytte personalisering, A/B testning og nemt dele kundedata med alle relevante apps gennem deres CDP. I den næste fase af projektet vil vi fokusere på at skabe mere værdi for Cobham Satcom gennem side aktivering og kundeengagement.

Hvorfor du skal have et Headless CMS

Der er flere fordele ved at vælge en headless tilgang til jeres CMS og commerce platform. At gå fra en monolistisk til en headless e-commerce platform kan være en game changer for din virksomhed. Hvorfor? Det får du svaret på samt et blik på, hvordan det kan blive implementeret.

Hovedpointer fra videoerne:

  • Hør om, hvorfor tiden er inde til at gøre dine webplatforme headless og fokusere på en composable arkitektur

  • Lær fra andre virksomheder, der har implementeret en headless arkitektur med succes, inklusiv deres udfordringer og succeser

  • Lær af de førende teknologiudbydere på det headless område, der dækker content management (CMS), eCommerce platforme og digitale experience platforme (DXP)

Beklager, vi kan desværre ikke vise dig formularen. Kan det være fordi at du har ad blockers aktiveret?

Læs mere om vores partnere