Kruso Logo
Kontakt os

Kruso skal udvikle innovativ app for Miele.

En innovativ app, som skal forbedre brugeroplevelsen af de vaskerier Miele driver for blandt andet en lang række af landets store boligkomplekser.

Miele app til boligsektoren

Vi hos Kruso er utrolige stolte af at kunne præsentere, at vi indgår samarbejde med Miele omkring udviklingen af en ny innovativ app, som skal forbedre brugeroplevelsen af de vaskerier Miele driver for blandt andet en lang række af landets store boligkomplekser. 

Det at vaske sit tøj i et fællesvaskeri i dag er stort set ikke understøttes digitalt og indbefatter en brugerrejse spredt mellem flere forskellige typer berøringspunkter (webportal, betalingsautomater, manuelle kalendere, vaskebrikker, døre, maskiner, sms osv.).

Den nye app er et ambitiøst og innovationsdrevet transformationsprojekt der skal forbedre Mieles kunders vaske-oplevelse markant ved gradvist at digitalisere alle disse berøringspunkter og samle dem på én integreret platform, så brugen af Miele-vaskerier gøres så nem, ensartet og brugervenlig som muligt.

Processen

  1. Ved brug af low-fi prototyping – som er et hurtigt værktøj til at designe full scope – får vi skabt en helhedsoplevelse af produktet, og dermed kan vi trykteste om konstruktionen/informationsarkitekturen er skalérbar til fremtidige features, som ikke skal udvikles i første omgang.

  2. Hi-fi prototyping på fase 1. Raffinering af prototypen så den er klar til at brugerteste, dog kun af de features, som hører til i første udviklingsrunde.

  3. Usability testing på real-life brugere. Her fanger vi eventuelle udfordringer/pain points i designet.

  4. Når prototypen er testet overleveres den til frontend som udvikler videre, og derefter overleves til Logos hvor applikationen færdigudvikles.

Kruso er ansvarlige for koncept og ideation, samt UX og frontend udviklingen. Backend arbejdet udføres i samarbejde med Mieles ERP partner Logos.

Vi glæder os til at kunne præsentere det færdige arbejde, men for nu – stay in touch.