Kruso Logo
Kontakt os

Kruso tilslutter sig Dynamicweb’s Partner Network.

Vi er begejstrede for at offentliggøre at Dynamicweb og Kruso er indgået i partnerskab i 2021.

Vi er begejstrede for at offentliggøre at Dynamicweb og Kruso er indgået i partnerskab i 2021. Kruso er en af Danmarks stærkeste commerce bureauer både i forhold til konsultering og implementation, og i dag tilslutter vi os netværket af Dynamicweb's +300 globale partnere. Dynamicweb, der er en af de ledende eCommerce, PIM og Digital Experience Platform software udbydere for mellemstore virksomheder, offentliggjorde i dag samarbejdet med Kruso. Dynamicweb og Kruso deler fælles værdier og overbevisninger omkring nutidige teknologi paradigmer såsom microservice baseret arkitektur, API drevet- og cloud baserede løsninger. Kruso har et fast fokus på altid at udfordre og udforske de nyeste teknologier og processer i industrien. Kombinationen af fælles værdier og en innovativ tankegang er en stærk egenskab for begge partnere.

Kruso har potentialet til ikke blot at føre mange fremragende Dynamicweb løsninger ud i livet, men også være en aktiv partner der kan drive Dynamicweb Digital Experience Platform fremad.

- Christian Beer, CEO, Dynamicweb

Kruso opererer både i B2B og B2C markeder i norden og på en global skala. Dynamicweb’s full-stack muligheder passer perfekt med Kruso’s portefølje af kunder i det nordiske marked. Ved at virksomheder kan arbejde i Dynamicweb med Kruso som digital partner vil det være muligt at køre deres online forretning problemfrit. Dynamicweb Digital Experience Platform er ikke blot eCommerce, men også Content Management, Digital Marketing og Product Information Management.

Dynamicweb har imponeret os med deres sidste versioner af platformen, der tilbyder en fyldestgørende full-stack løsning, der stadig tillader kunder at skalere på grund af en moderne og fleksibel arkitektur.

- Lars Ørum Andersen, CEO, Kruso

Vil du vide mere om Dynamicweb? Check vores partner site om dem, eller tag et kig her: www.dynamicweb.dk