Kruso Logo
Kontakt os

Kruso opruster i Tyskland.

Vi er stolte over at merge med +20 personers digitalt bureau i Hamburg.

Vi går imod 2024 med en markant udvidelse af organisationen. Tilbage i 2017 udvidede vi ved at etablere kontor i Malmø. Dette er i dag blevet til 3 kontorer og tæt på 40 medarbejdere der udover Malmø tæller Gøteborg og Stockholm. Nu fortsætter ekspansionen og den endelige underskrift er sat i fusionen mellem Kruso og customQuake – et digitalt bureau i Hamburg med over 20 medarbejdere.

customQuake er et 8 år gammelt bureau med hovedkontor i Hamborg og to mindre satelitkontorer tæt ved Berlin og Niederrhein. customQuake arbejder primært med softwaresystemerne Commercetools og Bloomreach og er desuden dybt specialiserede indenfor AR/VR, Digital Twins og data engineering. Herudover har customQuake fokus på det offentlige marked bl.a. igennem flere forskningsprojekter med udvalgte tyske universiteter.

Mergeren skal ses som et led i vores vision om at skabe et stærkt nordisk brand indenfor digital tech med et internationalt fodaftryk, der leverer forretningskritiske løsninger, produkter og services der fremmer digitaliseringen for både internationale brands og offentlige organisationer.

Tyskland er en utrolig stor og stærk økonomi med et voksende behov for digitale transformationstjenester. Vi ser enorme muligheder i at bringe vores ekspertise og erfaring til dette marked, men er også godt klar over at for at dette skal lykkedes har vi brug for en solid lokal forankring og det må man sige vi har fået med customQuake. Yderligere komplimenterer customQuake os med mange relevante og spændende kompetencer der styrker og udvider vores service offer i norden både overfor private såvel som offentlige kunder.

- Lars Ørum Andersen, CEO, Kruso

Marcus Meyer-Westphall, CEO for customQuake ser ligeledes frem til at udvikle forretningen fra primært at være tech-bureau til også at omfatte strategisk udvikling, rådgivning og et endnu stærkere fokus på e-commerce og data engineering.

Ved at slå os sammen kan vi skabe en ny måde at tilgå tech og digitalisering på – hvilket fremover betyder, at vi kan levere mere strategiske løsninger der spænder lige fra rådgivning, digital transformation, design og teknisk udvikling til cloud services, data engineering, digital marketing og governance.

- Marcus Meyer-Westphall, CEO, customQuake

Udvidelsen til andre markeder er en af hjørnestenene i Kruso’s vækststrategi:

Vi arbejder i et felt der hele tiden bliver både bredere og dybere. For at være en relevant techpartner for vores kunder er specialisering og evnen til at løse og overskue mere og mere komplekse problemer derfor helt afgørende. Selvom Danmark siges at være et af verdens mest digitaliserede markeder, er det også et af de mindste,så selvom vi har meget vi kan lære fra os, har vi mindst lige så meget nyt vi kan lære uden for vores egne grænser - også i Tyskland. Derfor er en diversificeret vækststrategi spændende, som ud over at give os mulighed for at prøve kræfter med nogle andre markeder og kunder, også accelererer vores vidensudvikling og styrker vores evner. Og så er det også virkelig sjovt og berigende at få en masse dejlige kollegaer ude i verden.

- Lars Ørum Andersen, CEO, Kruso

Kruso tegnes efter mergeren af +140 konsulenter på tværs af 4 markeder og 7 kontorer.