Kruso Logo
Kontakt os

Kruso hjælper Energinet med ny optimeret webløsning

I et nyt samarbejde mellem Kruso og Energinet, hjælper Kruso hele Danmarks Elnet-udbyder med at udvikle en ny og optimeret webside

Hvem er Energinet?

Energinet er en offentlig ejet virksomhed, der står for elnettet i Danmark og forbindelsen til kraftværker, vindmølleparker, solcelleparker og udenlandske forbindelser. Det er en virksomhed der benytter deres website som primær kanal til at kommunikere om information og forstyrrelser på elnettet, samt udviklingsprojekter. Som en af de førende virksomheder inden for dansk energiinfrastruktur har Energinet et stærkt fokus på grøn omstilling og bæredygtighed.

Energinet er en nytænkende og grøn virksomhed, og vi glæder os til at udvikle og lancere den nye platform, der kan matche deres ambitioner

- Anders Frey Birkmose, Managing director and partner in Kruso

Kruso og Energinet sætter sejl

I et nyt samarbejde mellem Kruso og Energinet, hjælper Kruso hele Danmarks Elnet-udbyder med at udvikle en ny og optimeret webside, hvor alle sider fra den tidligere website skal overflyttes. Derudover sker der en generel optimering af tilmelding til arrangementer og den nye løsning vil også gøre det lettere for Energinet at publicere sider på websitet og udsende informations e-mails til abonnenter.

Et stærkt samarbejde

Denne udvikling sker sammen med Krusos tætte partnere Umbraco og Krusos Publify overbygning. Publify er udviklet til kommuner, men vi har kunne anerkende at der er et stort overlap mellem Energinets og kommuners kommunikationsbehov. Vores samarbejde med Umbraco medhjælper til at levere et websitesystem af høj kvalitet, der passer til enhver redaktørs behov.