Kruso Logo
Kontakt os

(Frem)drift.

Digital succes er en rejse, ikke en destination. Det er ikke nok at det hele skinner og spiller perfekt den dag du lancerer – det er faktisk først her turen for alvor starter.  Derfor er en stabil og integreret drifts- og supportorganisation en mindst lige så vigtig ledsager som dit udviklingsteam, hvis du vil opnå fremdrift i din løsning.  

Cloud Services

Effektiv drift og stabil IT-infrastruktur er både komplekst, arbejdstungt og virkelig vigtigt – ellers har du nemlig ikke nogen platform. Underligt nok er dette dog i mange organisationer et lavinteresse område man ikke skænker megen opmærksomhed, så længe det fungerer selvfølgelig. Cloud Services kan bedst betegnes som IT-vedligeholdelse håndteret online hvor du med fordel kan outsource de mest specialiserede områder til eksperter som os, uanset hvor og hvordan du hoster.

Vores services omfatter opsætning af deployment processer og versionsstyring, sikkerhedsoptimeringer og løbende håndtering af dataressourceforbrug. Vi sikrer stabil og lynhurtig performance igennem load balancing, Cloud skalering ift. spidsbelastninger, komplekse CDN-netværk m.m. Vi arbejder primært med Azure Cloud hosting og med moderne frontend-systemer som Netlify og Vercel.

CargoluxGlobal hjemmeside udvikling

Cargolux International Airlines

Cargolux er Europas største all-cargo flyselskab. Sammen med deres IT-team driver vi virksomhedens globale corporate website og leverer forskellige forretningskritiske services til deres eksisterende og potentielle kunder. Læs om, hvordan vi drifter løsningen i et avanceret Azure Cloud set up, der udmærket sig ved et meget højt sikkerhedsniveau, høj performance og en 24/7 drifts- og supportservice.

Kontakt os