Kruso Logo
Kontakt os

Segment.

Segmenter online brugeradfærd

Segment er en af markedets ledende Customer Data Platform leverandører. De specialiserer sig i at segmentere data på baggrund af online brugeradfærd, som opsamles på tværs af kanaler og systemer. Det ligger i navnet, men Segment kan meget mere end det, og fungerer også som bindeled mellem systemer og platforme som et data migreringsværktøj.

RidestoreBest-of-Breed tech arkitektur

Hvorfor skal du have en Customer Data Portal?

En CDP gør det muligt at tracke og udvælge brugerrelateret data ét samlet sted, uanset hvilken kilde det kommer fra - serversider, kundesider, could apps eller sociale medier. Når alt marketing data, e-commerce data og in-app data er indsamlet, er du klar til opdage nye trends og muligheder som før var skjulte. Ved at optimere ud fra de nyfundne trends og muligheder får du mulighed for at skabe de optimale brugerrejser, præcise budskaber og brugeroplevelser som dine kunder forventer. Hos Kruso tror vi på at en korrekt implementeret CDP er nøglen til at kunne gennemføre enhver datastrategi.

Læs mere om hvordan vi arbejder med data her.

Styrk brugeroplevelsen og konvertering

Med Segment kan du håndtere datastrømme mellem systemer, sikre Master Data Management og tilmed berige, samle eller akkumulere data således, at din data forbindes på tværs af hele din infrastruktur. Denne funktion er med til at sikre, at dine budskaber bliver relevante og vedkommende helt ned på enkeltpersonsniveau. Alt sammen understøttet af et fantastisk intuitivt og brugervenligt interface, som gør det let at blive ekspert i personalisering og kontrol over dine kundedata. Vi ser generelt, at Segment er en af de værktøjer som vi kan bruge til at øge konvertering og styrke brugeroplevelsen, der styrker vores kunders markedsposition.

How is customer data powering our daily lives?

Segment giver dig de seneste insigter ind i de største digitale trends, der har opstået i Europa inden for de sidste 12 måneder - indeholdende, indsigt i første parts data, øget implementering af CDP'er af e-handelsvirksomheder og meget mere. Reporten deler forudsigelserne for Customer Data Platforms stigende rolle og relevans i Europa.

Nøglepunkter:

  • Den stigende brug af bruger data

  • Indvirkning af privatlivs regulationer og hvordan CDP kan hjælpe

  • Hvordan tech stacks har udviklet sig over det seneste år og næste skridt

Send

Enkel guide til at forstå CDP

  • The CDP Report 2022: Europe

Betroet partnerskab

Hos Kruso kan vi hjælpe med at skabe intuitive reporter, som sætter dig i føresædet for din organisations marketing ved at bruge et af de bedste datavisualiseringsværktøjer der findes på markedet. Med Segment tager vi de rå data og forvandler dem til værdifulde indsigter som gavner hele organisationen.

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan du får din virksomhed til at vækste ved genne datainformation, så udfyld nedenstående kontaktformular.

Læs om vores løsninger for nogle af de største internationale brands