Kruso Logo
Kontakt os

commerce­tools.

Kruso er en af Nordens stærkeste og mest erfarne commercetools partnere

Da commercetools for alvor dukkede op på markedet for bare 3 år siden stod det os klart, at vi med denne tyske e-commerce platform havde fundet et perfekt match til vores egen strategiske retning. 

Vi har i mange år sværget til den skalérbarhed og fleksibilitet som en API- og Microservice baseret systemarkitektur tilbyder og oplevet hvordan en cloud first tilgang kan sikre solid performance, selv med store udsving i aktivitet. 

Overordnet set passer vores Best-of-breed tech strategi, hvor vi sammensætter den mest optimale tool stack til vores kunder, perfekt til commercetools ægte Headless principper. 

Vi har her 3 år efter allerede opbygget stor erfaring med platformen igennem vores samarbejde med B&O, Lakrids by Bülow og Ridestore omkring udviklingen af deres commercetoolsløsninger. 

Modern Commerce Playbook for Business

Sulten efter mere viden om Modern Commerce Architecture? Vi har dig! Bliv klogere på, hvordan din virksomhed kan drage fordel af Headless Commerce.

  • Fem forretningsmæssige fordele ved Headless commerce

  • Sådan vælger du en passende front-end

  • Hvilke muligheder har du brug for i din commerce løsning

  • Fem trin til at migrere til en Headless Commerce-platform

Eksklusivt whitepaper

  • Modern Commerce Playbook for Business

Udfyld formularen og få adgang til eksklusivt materiale

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privacy Policy

Se videoer med commercetools

Sulten efter mere? Vi har dig. Tag med på vores rejse, hvor vi udforsker verdenen inden for headless commerce.

Hop ind og se vores serie af vidensdelings videoer.

Fordelene ved "True" Headless Commerce

  • Ægte Headless – commercetools er en enterprise ready headless commerce platform, designet til høj performance og skalérbarhed

  • Full Saas - med commercetools slipper I for dyre opgraderinger, da dette varetages automatisk i baggrunden i en ægte SaaS løsning med løbende globale deployments.

  • Høj fleksibilitet - individuelle løsninger og 3. parts software kan blive erstattet og tilpasset hver for sig og uafhængigt af resten af løsningen pga. den løst koblede arkitektur som platformen udvikles efter.

  • Prædefinerede features og funktionaliteter - selvom platformen er tænk som en ren API løsning tilbyder commercetools en lang række out-of-the-box funktionaliteter, tilgængeliggjort via en nylig lanceret ”marketplace”.

  • Fleksible integrationer - takker være sin headless arkitektur er platformen ideel ift. integrationer til stort hvilket som helst 3. partssystem og giver mulighed for enkelt og hurtigt at prototype og teste ny funktionaliteter.

Commerce leverandør i rivende udvikling

På bare få år har commercetools etableret sig som en af de førende e-commerce leverandører i verden, og er i dag anerkendt som en af markedets bedste ægte headless-løsninger. 

Deres hårde arbejde og imponerende resultater har givet dem en plads som Leaders Gartners Magic Quandrant for Digital Commerce! hvor de for bare 3 år siden havde en mere beskeden plads i feltet Visionaries.

Lakrids by BülowE-commerce platform

En commercetools løsning

Læs hvordan vi har implementeret commercetools i vores commerce-løsning for Lakrids by Bülow.

En løsning som har skabt digital vækst, med en gennemsnitlig konverteringsrate over markedsgennemsnit og håndtering af over 4.000 ordrer om dagen i peak perioder.

RidestoreBest-of-Breed tech arkitektur

En Commercetools integration

Læs hvordan vi har implementeret commercetools i vores commerce-løsning for Ridestore.

Ridestores ekspansion til til Nordamerika og store dele af Europa har resulteret i behovet for en ny og mere omfattende betalingsløsning. Dette har vi hos Kruso løst gennem integration af Commercetools og Klarna Payment Solution.

Hvorfor skal du vælge commercetools til din commerce løsning?

Med commercetools og Kruso som dine betroede partnere i din digitale rejse har du sikret dig en fremtidssikret løsning. Uanset størrelsen på din virksomhed kan en headless commerce løsning hjælpe dig med at vækste. Hvis du er interesseret i at lære mere om, hvordan commercetools og Kruso kan hjælpe dig med at skalere din virksomhed, så udfyld nedenstående kontaktformular for en uforpligtende samtale.