Kruso Logo
Kontakt os

commerce­tools

Kruso er en af Nordens stærkeste og mest erfarne commercetools partnere

Da commercetools for alvor dukkede op på markedet for bare 3 år siden stod det os klart, at vi med denne tyske e-commerce platform havde fundet et perfekt match til vores egen strategiske retning. 

Vi har i mange år sværget til den skalérbarhed og fleksibilitet som en API- og Microservice baseret systemarkitektur tilbyder og oplevet hvordan en cloud first tilgang kan sikre solid performance, selv med store udsving i aktivitet. 

Overordnet set passer vores Best-of-breed tech strategi, hvor vi sammensætter den mest optimale tool stack til vores kunder, perfekt til commercetools ægte Headless principper. 

Vi har her 3 år efter allerede opbygget stor erfaring med platformen igennem vores samarbejde med B&O, Lakrids by Bülow og Ridestore omkring udviklingen af deres commercetoolsløsninger. 

Kruso in conversation

Hvordan placerer du to personer 10.000 km væk fra hinanden i den samme sofa? Vi har løsningen!

Hos Kruso er vi virkelig begejstrede for at introducere "Kruso in conversation with commercetools", en serie i 7 dele, der tager dig gennem emner som true headless, best-of-breed, microservices og meget mere.

Hos Kruso definerer vi os som nysgerrige, udforskende og vidensdelende og derfor tror vi stærkt på den nye retning inden for systemsoftware, som commercetools repræsenterer - True Headless. Hop ombord og vær en del af dette eventyr!

New Trends in the Market

Se mere

New Trends in the Market

Helping Organizations

Microservices

Fordelene ved "True" Headless Commerce

  • Ægte Headless – commercetools er en enterprise ready headless commerce platform, designet til høj performance og skalérbarhed

  • Full Saas - med commercetools slipper I for dyre opgraderinger, da dette varetages automatisk i baggrunden i en ægte SaaS løsning med løbende globale deployments.

  • Høj fleksibilitet - individuelle løsninger og 3. parts software kan blive erstattet og tilpasset hver for sig og uafhængigt af resten af løsningen pga. den løst koblede arkitektur som platformen udvikles efter.

  • Prædefinerede features og funktionaliteter - selvom platformen er tænk som en ren API løsning tilbyder commercetools en lang række out-of-the-box funktionaliteter, tilgængeliggjort via en nylig lanceret ”marketplace”.

  • Fleksible integrationer - takker være sin headless arkitektur er platformen ideel ift. integrationer til stort hvilket som helst 3. partssystem og giver mulighed for enkelt og hurtigt at prototype og teste ny funktionaliteter.

Commerce leverandør i rivende udvikling

På bare få år har commercetools etableret sig som en af de førende e-commerce leverandører i verden, og er i dag anerkendt som en af markedets bedste ægte headless-løsninger. 

Deres hårde arbejde og imponerende resultater har givet dem en plads som Leaders Gartners Magic Quandrant for Digital Commerce! hvor de for bare 3 år siden havde en mere beskeden plads i feltet Visionaries.

Lakrids by BülowE-commerce platform

En commercetools løsning

Læs hvordan vi har implementeret commercetools i vores commerce-løsning for Lakrids by Bülow.

En løsning som har skabt digital vækst, med en gennemsnitlig konverteringsrate over markedsgennemsnit og håndtering af over 4.000 ordrer om dagen i peak perioder.