Kruso Logo
Kontakt os
Systemudvikler & CTO Sverige.
Krusader, Malmø.

Emil
Olsson

Specialiteter
  • Strategisk
  • Selvlært
  • Deltids æblevinsproducent

Emil var sammen med Lotten den første medarbejder på Krusos svenske kontor. Han har derfor været med til at lægge den strategiske retning for Kruso. I det hele taget tænker og arbejder Emil meget strategisk, og nyder at arbejde tæt med sine kunder om at udvikle deres digitale forretning. Han har for længst lært at det at skabe fremtidssikrede løsninger kræver, at han ikke er bange for at udfordre kundernes idéer og udvide deres tanker omkring et projekts muligheder. Specielt et tæt samarbejde med kunderne er vigtigt for Emil. Kunderne skal være en del af Kruso, i en lige så høj grad som medarbejderne.

Jeg elsker livet på landet

Det er lidt atypisk, men jeg har ingen universitetsgrad. Efter jeg blev student, ville jeg holde et sabbatår og tjene lidt penge. Jeg kom ind i en lille iværksættervirksomhed, hvor jeg lærte en hel masse om kodning og forretningsstrategi – og jeg har aldrig siden stoppet med at forfølge den vej i mit arbejde. Jerg tror stadigvæk på at ”learning-by-doing” hurtigst kan skabe nogle af de stærkeste resultater.  

Jeg voksede op på en gård, hvor mine forældre den dag i dag stadigvæk dyrker æbler. Så jeg eksperimenterer selv med at producere æblevin og holder generelt meget af arbejdet på gården. Der er altid noget at tage sig til, hvilket giver mig mulighed for at dyrke helt andre sider af mig selv – det tror jeg er sundt i længden.