Kruso Logo
Kontakt os

Sådan vælger I det rette PIM-system

Hos Kruso har vi mange års erfaring med at hjælpe vores kunder med at vælge og implementere PIM-systemer. Vi oplever ofte, at vores kunder har svært ved at gennemskue, hvad de skal tage højde for, når de skal vælge et PIM-system. Derfor har vi lavet den her liste, som guider jer igennem de vigtigste overvejelser, I bør gøre jer, før I vælger det PIM-system, som I vil investere i.  

Her er de vigtigste overvejelser, I bør gøre jer, når I vælger et PIM-system:

  Forstå jeres behov

  Start med at analysere virksomhedens specifikke behov og udfordringer, som har at gøre med håndtering af produktinformation. Overvej faktorer som antallet af produkter, kompleksiteten af produktinformationen, behovet for flersproget support, integration med eksisterende systemer osv. En klar forståelse af jeres behov vil gøre det nemmere at identificere de funktioner og egenskaber, der er vigtige at have med i jeres kommende PIM-system. 

   

  Evaluer forskellige løsninger

  Der er mange forskellige PIM-systemer at vælge imellem på markedet. Graden af fleksibilitet, de konkrete funktioner, som er til rådighed, og de indbyggede egenskaber, kan variere i høj grad. Derfor kan det godt betale sig at bruge tid på at evaluere forskellige løsninger og sammenligne dem med tanke på funktionalitet, brugervenlighed, skalerbarhed, support og omkostninger. I kan også overveje at kontakte andre virksomheder inden for jeres branche for at få anbefalinger og feedback omkring deres erfaringer med forskellige PIM-systemer.

  Sørg for integration

  Det vil i de flestes tilfælde være vigtigt at finde ud af, om det PIM-system, I overvejer at investere i kan integreres med de systemer man aktuelt anvender i virksomheden. Det kan fx være jeres e-handelsplatform, ERP-system, CRM-system osv. En effektiv integration sikrer en smidig udveksling af data, og at I undgår dobbeltarbejde og inkonsistens i produktinformationen. 

  Skalerbarhed og fleksibilitet

  For de fleste virksomheder vil det også være vigtigt, at det PIM-system, man investerer i, kan skaleres i takt med at virksomheden vokser eller jeres behov ændrer sig. 

  Brugervenlighed og support

  Et brugervenligt interface og intuitivt arbejdsflow er afgørende for at sikre, at de mennesker, som skal arbejde med PIM-systemet har de bedste forudsætninger for at levere kvalitetsarbejde. Desuden er det værd at overveje, om I har brug for træning for at kunne arbejde med systemet, og om I fx har brug for hurtig adgang til support, hvis der opstår problemer.

  Overvej cloud vs. on-premise

  Det er også værd at finde ud af, om I foretrækker en cloud-baseret eller on-premise løsning til jeres PIM-system. Cloud-løsninger kan tilbyde fordele som fleksibilitet, skalerbarhed og lavere opstartsomkostninger, mens on-premise løsninger kan give større kontrol og sikkerhed over data.  

  Hvad du bør vide, før du vælger en PIM-løsning

  Er du bekymret for at skulle skifte PIM-platform igen og igen? Eller bekymret for at vokse ud af din nuværende PIM-platform i fremtiden? Dette white paper udforsker de to hovedårsager til, at virksomheder vokser ud af deres eksisterende PIM-platforme.

  Her er et smugkig på, hvad du kan forvente:

  • To nøglefaktorer, der fører til, at du vokser ud af din PIM

  • Problemet med de fleste PIM-platforme

  • Karakteristika ved en ideel PIM-løsning

  Hvad du bør vide, før du vælger en PIM-løsnin

  Struct PIM white paper - hvad du skal vide, før du vælger en PIM-løsning

   Beklager, vi kan desværre ikke vise dig formularen. Kan det være fordi at du har ad blockers aktiveret?