Kruso Logo
Kontakt os

Hvorfor jeres virksomhed skal gå headless.

Del 1

Baggrund

De traditionelle CMS-systemer som vi kender er kun bygget til websites. De er platform-centreret, hvilket betyder at jeres virksomhed formentlig bruger forskellige CMS-systemer for hver af de platforme I er til stede på. Men moderne virksomheder er ikke organiseret omkring delivery channels, og derfor tilbyder Contentful en mere agil teknologi, der kan blive implementeret bredt på tværs af forskellige produkter og teams, for at kunne levere omnichannel oplevelser. Med et headless CMS system kan jeres virksomhed samle al content i et headless content hub – En sand game changer.

Hvorfor headless?

Hvordan ved I om et headless CMS system er det rigtige valg for jeres virksomhed? I samarbejde med Contentful, præsenterer vi her 5 insights, der kan hjælpe jer med at finde ud af, hvorvidt en headless CMS er det rigtige for jeres virksomhed.

1. I benytter flere forskellige CMS systemer. Det at kopiere, klippe og indsætte content i mellem flere forskellige CMS systemer er meget ineffektivt, tidskrævende for jeres teams, og har en høj risiko for uregelmæssigheder. Med et headless CMS får i fart og forhøjet kvalitet i jeres arbejde.

2. Med et traditionelt CMS-system, bliver jeres udviklere distraheret fra deres kerneopgaver. Hvis du venter på at jeres udviklere skal redigere og publishe vil det skabe unødvendige forsinkelser. Derudover er udviklerne distraherede fra deres kerneopgaver. Med et headless CMS kan I skabe et sundt niveau af bemyndigelse og adskillelse, hvilket vil tilgodese alle dele af jeres virksomhed.

3. I har en masse tidskrævende workflows. Hvis I skal overføre komplekse efterspørgsler til et traditionelt CMS eller administrere adskillige CMS-systemer samtidig, vil det højst sandsynlig ende i tidskrævende workflows. For at kompensere for CMS manglerne, har I nu en masse manuelt arbejde, der sænker jeres workflow. Med et headless CMS kan I strømline jeres content, der sparer jer en masse tid, og hjælper jer med at publishe hurtigere.

4. Jeres traditionelle CMS kræver et specifikt programmeringssprog. Hvis jeres traditionelle CMS system kræver et specifikt programmeringssprog, vil det være svært at finde og beholde udviklere, i og med i begrænser jeres ”talent pool”. Med et headless CMS, kan jeres udviklere arbejde i deres foretrukne sprog, hvilket giver et fleksibelt workflow.

5. Jeres traditionelle CMS er blevet en udfordring for jer. Hvis jeres virksomhed benytter sig af et traditionelt  CMS-system, kan det føles ufleksibelt med en masse forhindringer. På et tidspunkt vil det skabe flere udfordringer end muligheder. Med et headless CMS, forhindringerne fjernes da jeres content bliver mere fleksibelt og tilgængeligt uanset hvor du bruger det.

Læs mere i del 2

Og når vi nu allerede er ved emnet, hvorfor så ikke blive ved? I vores del 2 af, hvorfor jeres organisation skal gå headless introducerer vi dig for, hvad en god content platform indeholder.

Vi håber at disse 5 insights har givet jer viden om et headless CMS-system, og hjulpet jer til at se om det er den rigtige løsning for jeres virksomhed. Vil I vide mere? Kontakt os ved Kruso, så vi kan hjælpe jer med at implementere en headless løsning.