Kruso Logo
Kontakt os

4 tegn på, at du vil have gavn af investere i et PIM-system

Hos Kruso har vi mange års erfaring med at lave e-commerce platforme, og vi har derfor hjulpet mange af vores kunder med at vælge det rette system til at håndtere produktdata.  

Mange af vores kunder ved ikke nødvendigvis hvad et PIM-system er, eller hvilke problemer det kan løse for dem, før de har snakket med os. Og selvom det ikke er alle forretninger, der har lige meget brug for et PIM-system, kommer der som regel et tidspunkt i en webshops levetid, hvor håndtering af produktinformation i stigende grad tager tid og koster besvær.  

Her er fire tegn, der indikerer, at det er på tide at tage springet:

  1. Jeres produktinformation eksisterer i flere forskellige systemer, som ikke er synkroniserede

  Hvis jeres virksomhed har produktinformation spredt ud over flere systemer, regneark og papirdokumenter, kan det være et tegn på, at I har en hovedpine at spare ved at investere i PIM. Et PIM-system giver mulighed for at samle al produktinformation ét sted, hvilket sikrer konsistens på tværs af alle kanaler og samtidig sørger for, at I ikke behøver at bruge så meget tid på administrativt bøvl. 

  2. Jeres produktportefølje er steget, og I har svært ved at organisere dataen manuelt

  Når jeres virksomhed oplever en stigning i antallet af produkter, kan det være svært at administrere produktinformationen fra dag til dag. Et PIM-system automatiserer processen med at organisere og distribuere produktdata, hvilket gør det muligt at få flere og flere produkter på hylderne uden at miste overblikket.

  3. I har problemer med at vedligeholde ensartet produktinformation på tværs af kanaler

  Hvis I oplever inkonsistens i produktinformationen på tværs af forskellige salgskanaler, kan det i værste fald betyde, at jeres kunder ikke ser jer som troværdige. Et PIM-system giver mulighed for at opretholde ensartet produktinformation på tværs af alle kanaler.

  4. I bruger for meget tid på manuelle opgaver

  Hvis dine medarbejdere bruger for meget tid på manuelle opgaver såsom at opdatere produktinformation i alle mulige regneark, vil de formentlig være glade for, at I får et PIM-system. Et PIM-system automatiserer nemlig mange af den slags opgaver, frigør tid og ressourcer til mere værdiskabende aktiviteter fx. produktudvikling og markedsføring.

  Er det jer?

  Hvis jeres virksomhed oplever nogen af disse tegn, vil det formentlig være en god idé at investere i PIM. Det vil ikke alene spare tid og sikre mere ensartet information, men kan også være med til at give en større arbejdsglæde for jeres medarbejdere og en bedre kundeoplevelse, ikke mindst.

  Hvad du bør vide, før du vælger en PIM-løsning

  Er du bekymret for at skulle skifte PIM-platform igen og igen? Eller bekymret for at vokse ud af din nuværende PIM-platform i fremtiden? Dette white paper udforsker de to hovedårsager til, at virksomheder vokser ud af deres eksisterende PIM-platforme.

  Her er et smugkig på, hvad du kan forvente:

  • To nøglefaktorer, der fører til, at du vokser ud af din PIM

  • Problemet med de fleste PIM-platforme

  • Karakteristika ved en ideel PIM-løsning

  Hvad du bør vide, før du vælger en PIM-løsnin

  Struct PIM white paper - hvad du skal vide, før du vælger en PIM-løsning

   Beklager, vi kan desværre ikke vise dig formularen. Kan det være fordi at du har ad blockers aktiveret?