Kruso Logo
Kontakt os

Uniform.

Optimering af performance

Uniform udvikler hjemmeside performance-optimeringersystemer, som fokuserer på ydeevne og performance. Uniform tilbyder sideoptimeringstakke, som hjælper med at reducere page load time, optimere personliseringshastighed. Det gøres ved at udnytte eksisterende værktøjer, der bruges til markedsføring, så virksomheder kan levere en bedre onlineoplevelse til deres slutkunder.

Uniform tillader et brand at foretage ændringer i sin stack, så snart et problem er identificeret. Du behøver ikke at vente, indtil problemet er et kritisk problem for at kunne håndtere det. Uniform giver dig mulighed for at introducere stack-ændringer uden store afbrydelser, der følger med re-platforming. Inkrementel re-platforming er muligt, fordi det er netop det, som Uniform er designet til at gøre: Lad kunder tilføje/fjerne/ændre deres stack på deres egne vilkår.

Understøtter eksisterende partnere

Uniform gør det simpelt at gøre din Sitecore-løsning hurtigere: Vælg en statisk sidegenerator. Vælg et CDN. Kontroller indhold gennem Sitecore. Resten tager Uniform sig af.   

Contentful-løsninger kan Uniform kontrollere alle aspekter indenfor personalisering direkte gennem Contentful uden at åbne eksterne programmer op. Uniform tilbyder en lang række muligheder som kan bruges til at skabe ekstra personalisering.