Kruso Logo
Kontakt os

Uniform.

Det traditionelle DXP dilemma: køb en suiteløsning eller byg din egen

I takt med at karakteren af købsoplevelser fortsætter med at udvikle sig, gør den teknologi, der er nødvendig for at understøtte dem. Gå ind på Digital Experience Platform, eller kort sagt DXP. Gartner, Inc. definerer en DXP ved følgende:

I takt med at den online købsoplevelse forstætter med at udvikle sig, er det samtidig nødvendigt, at den teknologi, der bruges følger trop. Fokus her er på the Digital Experience Platform, DXP. Gartner, Inc. definerer DXP således: “A digital experience platform (DXP) is an integrated set of core technologies that support the composition, management, delivery and optimization of contextualized digital experiences.”

Historisk set har virksomheder haft to tilgange til at bygge en DXP: Købe en suiteløsning eller udvikle deres egen. Begge muligheder er har deres begrænsninger. Suitetilgangen passer sjældent til alle forretningskrav, så der kræves uundgåelige yderligere systemer. På den anden side kan skræddersyede DXP-løsninger være tidskrævende og omkostningskrævende, både fra et udviklings- og forretningsmæssigt værdiperspektiv.

Uniform: the Composable DXP

I modsætning til suiten og skræddersyede DXP-løsninger er Composable DXP modulær af natur. De bedste teknologier forbindes nemt gennem intelligente, cloud-baserede API'er, der giver mulighed for at skabe engagerende, kontekstuelle og relevante digitale oplevelser. Modulopbygningen af denne tilgang giver mange konkrete fordele, som i sidste ende svarer til en hurtigere time to market. Den tidligere tid brugt på opgraderinger, re-platforming og andre dyre aktiviteter, der giver ringe eller ingen forretningsværdi, kan omdirigeres til at levere nye funktioner, flere funktioner inden for samme tidsramme og eksperimentere med nye ideer med mindre risiko.

Uniform white paper

Hvordan undgår man at skulle ombygge hele sin platform? Med den Headless-tilgang, som Uniform leverer, behøver du ikke at ændre fundamentet for din platform for at tilføje et nyt system til din stack. Denne guide giver dig et indblik i, hvordan du på den mest effektive måde kan optimere din platform, uden at skulle opbygge den på ny. Udfyld formularen for at downloade guiden.

The end of replatforming

  • The End of Replatforming

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privacy Policy

Hovedpunkterne ved Uniform platformen

Uniform består af følgende fire bygge blokke, der samlet udgør et composable DXP.

Uniform Mesh: Saml og berig indhold fra flere kilder til at drive dine frontend-komponenter.

Uniform Canvas: No-code værktøj gør det muligt for praktikere at skabe omnichannel digitale oplevelser.

Uniform Context: Hensigtsbaseret personalisering og eksperimentering med rapportering ved hjælp af dine foretrukne analyseværktøjer.

Uniform Deploy: Automatiseret udrulning af digitale oplevelser til dit valgte CDN.