Kruso Logo
Kontakt os

Webinar

Your digital transformation strategy: The power of Uniform and Kruso

Oplev kraften

Når man står over for at geninvestere i sin monolitiske arkitektur versus at udvikle sig mod composability, koges beslutningen ned til at vælge mellem et enkelt, ufleksibelt system eller en mere kompleks, fleksibel løsning.

Ved at udnytte Uniforms styrke i at forenkle komplekse transformationer har Kruso med succes hjulpet kunder med at omfavne moderne arkitekturer, implementere ny teknologi efter deres tidsplan og budget, og tage digitale oplevelser til nye højder.

Niels Simonsen Brinkø, Global Chief Technology Officer og Partner hos Kruso, slutter sig til Uniforms medstifter og CEO Lars Petersen for at udfolde, hvordan Uniform indfrier løftet om MACH-systemer, og hvorfor den nylige tilføjelse af content management kapaciteter til det visuelle arbejdsområde hæver standarden for hver digital experience platform på markedet.

Se vores uformelle samtale og Q&A, hvor førnævnte eksperter deler nøgleindsigter om håndtering af store komponerbare transformationer, fremhæver hvorfor Triumph Motorcycles var det ideelle samarbejde, og diskuterer hvordan Uniforms Visual Workspace hjælper bureauer med at give førende brands fordele, når de ændrer backend-systemer.

Se webinaret herunder:

Vil du vide mere om composable?

Kontakt Niels Simonsen Brinkø, Global Chief Technology Officer og Partner hos Kruso.

nsb@kruso.dk

+45 26 81 20 85