Kruso Logo
Kontakt os

Informeret Design: Dataintegration for design­virksomheder

I den progressive designbranche er integrationen af dataanalyse ved at forandre måden, hvorpå designvirksomheder opererer og træffer beslutninger. Teknologien drives af sofistikerede systemer som eksempelvis Segment's CDP (kundedata-platform). Denne artikel dykker ned i, hvordan dataanalyse er ved at omdefinere beslutningstagning inden for designbranchen, og de mange fordele det medfører for designvirksomheder.

Rosendahls dataintegration

Som et eksempel inkluderer Rosendahls løsning Segments platform til indsamling og styring af data. Segments platform indsamler information om brugerinteraktioner fra forskellige online kilder, såsom hjemmesider og apps. Denne platform fungerer som en central hub, der forbinder forskellige eksterne systemer som e-mail platforme, Google Analytics (GA) og værktøjer til segmentering og personalisering. Desuden blev væsentlige forbindelser til forskellige tredjepartssystemer etableret ved at skabe et standardiseret interface (API-lag), der skaber udvekslingen af data mellem virksomhedens Produkt Information Management (PIM) system og Enterprise Resource Planning (ERP) system. Denne opsætning tillader kort sagt et problemfrit flow af data mellem forskellige software systemer, hvilket muliggør større dataindsigt og -analyse.

En opsætning som denne tilbyder flere forretningsmæssige fordele i kontekst af datadrevne beslutninger. Nedenfor vil vi beskrive, hvad vi anser for at være de tre vigtigste fordele.

Holistiske dataindsigter

Implementeringen af Segment-platformen gør det muligt at konsolidere data fra forskellige digitale berøringspunkter og giver et omfattende overblik over brugerinteraktioner og adfærd. Dette integrerede datasæt tilbyder værdifulde indsigter i kundepræferencer, tendenser og engagementmønstre. Med den tilføjede evne til at udveksle data mellem virksomhedens Produktinformationshåndtering (PIM) system og Virksomhedens ressourceplanlægning (ERP) system kan virksomheden generere et forenet og detaljeret billede af produktpræstationer, lagerbeholdninger og salgsdata.

Personalisering og segmentering

Ved sømløst at forbinde forskellige tredjepartssystemer som e-mailplatforme og personaliseringsværktøjer kan virksomheden segmentere og målrette sit publikum baseret på realtidsdata. Integrationen af data mellem PIM- og ERP-systemerne sikrer, at de mest opdaterede produktinformationer og lagerniveauer anvendes. Dette avancerede niveau af personliggørelse giver virksomheder mulighed for at levere skræddersyede markedsføringskampagner, produktanbefalinger og kommunikationsstrategier, der rammer enkeltkunder.

Agil og informeret beslutningstagning

Det integrerede datasystem giver virksomheden adgang til data i nær realtid. Denne hurtige tilgængelighed af information giver mulighed for hurtigt at reagere på markedets ændringer, skift i kundeadfærd og nye tendenser. Ved at udnytte opdaterede produkt- og salgsdata fra PIM- og ERP-systemerne kan virksomheder træffe agile beslutninger, der maksimerer effektiviteten og udnytter mulighederne.

For at samle op kan vi nævne, at konvergensen af data gennem Segment-platformen, kombineret med den problemfri udveksling af information mellem PIM- og ERP-systemerne, giver virksomhederne et holistisk og detaljeret perspektiv på deres aktiviteter. Den dynamiske dataindsamling sikrer omfattende indsigter, skræddersyede personaliseringsstrategier, samt agil og velfunderet beslutningstagning. Som resultat kan virksomheder som Rosendahl forbedre kundeoplevelser, optimere drift og skabe kontinuerlig succes.