Kruso Logo
Kontakt os

String Furniture.

Transformation fra ren B2B virksomhed til en kombineret B2B og D2C virksomhed.

I august 2021 begyndte vi samarbejdet med String Furniture, et alsidigt skandinavisk designikon skabt i 1949 af den svenske arkitekt Nils Strinning. String er et tidløst design og er til at finde i de fleste svenske hjem og over hele verden. String Furniture har tidligere solgt deres produkter via forhandlere, B2B, aldrig direkte til forbrugeren, D2C. De er en organisation med store planer, og havde i den forbindelse brug for hjælp til strategisk at vælge mellem alle muligheder for hurtigt at kunne udnytte deres investering og lancere deres egen e-commerce website. 

En organisation, der starter D2C-salg, har brug for ekspertvejledning fra folk, der har gjort det før, og String undgik mange faldgruber ved at gøre det.

- Erik Zingmark, Managing Director, Göteborg

Opbygning af en D2C e-commerce side med BigCommerce

Vores første opgave var at vejlede String i processen med at oprette en D2C e-commerce webshop. Det første skridt var at analysere deres nuværende softwareløsning inklusiv deres CMS, hjemmeside, B2B-løsning, brugerdefinerede PIM-system og deres ERP-system, for at kunne hjælpe dem med at anmode om forslag til deres nye D2C salgskanal. 

Det næste skridt var at evaluere de forskellige forslag fra et synspunkt, der havde time to market, teknologi, omkostninger og teknologistrategi for øje. Som String Furnitures strategiske digitale partner rådede vi kunden til at beholde den eksisterende hjemmeside og kombinere den med en fleksibel og fremtidssikret headless commerce-løsning. For at imødekomme kundens behov, valgte vi at samarbejde med BigCommerce ved at bruge deres headless SaaS e-commerce. Den eksisterende hjemmeside blev opdateret med en indkøbskurv, der kommunikerer med BigCommerce via de microservices, vi har oprettet.   

Kruso byggede et microservice-baseret lag mellem Strings forskellige systemer og BigCommerce. Vores microservices er Azure Functions, bygget med .Net, ved hjælp af message-based kommunikation. En meget robust og skalerbar løsning til en lav pris. 

Ved at arbejde som et tværfunktionelt team skabte vi en meget omkostningseffektiv løsning med ekstremt hurtig time-to-market. Vi lancerede e-commerce siden til det første marked, Sverige, efter kun tre måneder, og vi er stadig i gang med at lancere flere markeder. 

Tidløst design og arv i en inspirerende D2C e-commerce løsning

Visionen for siden er at lade brugerne opleve Strings brand og stolte arv og samtidigt kunne købe deres produkter. Det skal både inspirere og være en salgskanal, der til sammen fortæller en historie. Med den nye komponerbare arkitektur er siden et sted, hvor kunderne kan lade sig inspirere og købe produkterne samtidigt. Forretningstransformationen fra ren B2B til en kombineret B2B og D2C virksomhed er en markant forandring med flere fordele. For eksempel vil String eje end costumer dataene, hvilket vil gøre dem i stand til at udnytte den viden indenfor produktudvikling, kommunikation og andre kundenære områder. 

Fra nu af vil vores fokus være at skabe en mere markedsførings og -inspirationsfokuseret hjemmeside, sammen med lancering af D2C på flere markeder. Dette er kun begyndelsen på vores partnerskab, da vi sammen vil fortsætte med at udvikle String Furnitures digitale rejse. 

Kontakt os

Kenneth Ryle Thorsson

kth@kruso.dk

+45 40 25 66 30