Kruso Logo
Kontakt os

Nord-Lock Torque­lator.

En progressiv Web App som første skridt i retningen mod global digital transformation.

Nord-Lock er verdens førende inden for sikre boltløsninger. Deres produkter anvendes i en række kritiske applikationer som vindmøller, højhastighedstog og rutsjebaner. Deres kunder omfatter mange af verdens mest respekterede og krævende virksomheder som GE, Siemens og NASA. En væsentlig del af Nord-Locks succes skyldes den støtte og viden, der leveres til kunderne.

Udfordring

Selv for Nord-Locks-ekspertkunder kan det være en svær opgave at vide, hvilket nøjagtigt drejningsmoment og forspændingsniveau der er nødvendigt for at sikre deres bolte sikkert. Dette forårsagede stor frustration blandt kunderne hvilket skabte mange supportproblemer for organisationen. Der er mange faktorer, der påvirker det krævede moment, såsom materiale, boltstørrelse, kvalitet og smøring. Løsningen skulle være tilgængelig på flere forskellige sprog, da Nord-Lock fungerer på flere markeder. Desuden bruges mange af Nord-Locks-produkter på steder, hvor der ikke er adgang til internet. Hvordan kunne Nord-Lock hjælpe med at gøre de mange beregninger let tilgængelige for alle deres kunder?

Løsning

Vi fandt hurtigt ud af, at vores agile måde at arbejde ud fra SCRUM-rammen passede alle parter bedst. Projektet blev udført sammen med Poetry (som leverede UX og design) og Nord-Lock i to-ugers sprints. Til projektet brugte vi en MVP-tilgang, der blev defineret i henhold til et MOSCOW-modelværksted. Den løsning vi skabte til var en Progressiv webapplikation (PWA) med understøttelse af flere sprog, der blev leveret af deres cloudhostede Content Management System (CMS), Episerver. Offline support håndteres gennem browsernes servicearbejder, hvilket gør appen nyttig uanset placering. Torquelator er Trusted Web Activity-kompatibel, hvilket gør det muligt for os at gøre det tilgængeligt på Google Play som en "native app". Da appen er inkluderet i Nord-Lock's værktøjssæt, er den også tilgængelig i App Store.

Resultat

Løsningen understøtter Nord-Locks kunder og salgspersonale med adgang til en intuitiv app. Dette har reduceret behovet for adskillige Excel-ark og komplekse beregninger, som før var nødtvendige. Dette har været vores allerførste samarbejde med Nord-Lock, som siden har vist sig at være et samarbejde, der har spillet en vigtig rolle i udformningen af vores arbejdsmetoder her i Kruso.

Nord-lock is a demanding customer. We want any partner not only to deliver what we ask for here and now, but to challenge us and make us do what is best long term. That in combination with high competence and an agile approach makes our partnership with Kruso so successful.

- Lars Christensson, Business Development Director, Nord-Lock Group.

Mød holdet