Kruso Logo
Kontakt os

Miele.

En brugervenlig app til fællesvaskerier i boligkomplekser.

Miele er en global producent af avancerede husholdningsapparater til køkkenet, tøj- og gulvpleje samt produkter til erhvervsvirksomheder. Den tyske virksomhed, som blev grundlagt i 1899, er kendt for sine højteknologiske kvalitetsprodukter i tidsløst design.

Udfordring

Det at vaske sit tøj i et fællesvaskeri er stort set ikke understøttest digitalt i dag. Når beboere i nogle af landets største boligkomplekser skal benytte et Miele-vaskeri, er deres brugerrejse spredt mellem mange forskellige berøringspunkter (webportal, betalingsapplikation, manuelle kalendere, vaskebrikker, maskiner, SMS osv.). Miele ønsker at samle disse berøringspunkter på én platform, så brugen af et Miele-vaskeri gøres så nemt, ensartet og brugervenligt som muligt.

Løsning

I samarbejde med Mieles ERP partner Logos, som står for backend-arbejdet, har Kruso skabt koncept og ideation, samt UX og frontend udviklingen for en innovativ app, som skal forbedre brugeroplevelsen på flere punkter. Appen er simpel, overskuelig, bekvem og nem at anvende for en bred målgruppe og inkluderer kun få features, men som fungerer effektivt og skaber brugerglæde. Sidst er målet at kunne minimere den administrative belastning i forhold til at drive et vaskeri i et boligkompleks. 

Resultat

Appen er stadig under udvikling, og det endelige resultat må vi vente på. Frem til nu har samarbejdet kørt på skinner og vi ser frem til lanceringen.