Kruso Logo
Kontakt os
Projektleder.
Krusader, København.

Rasmus
Hoff Müller

Specialiteter
  • Golfspiller
  • Tidligere professionel musikker
  • Lever i nuet

Da Rasmus var en lille dreng drømte han om at blive professionel fodboldspiller, og hvis ikke det, så var lyden af sirener og blå blink hvad der fangede hans opmærksomhed. Da Rasmus blev ældre, var det dog musikken der for alvor blev et hit, med tidligere medvirken i Østkyst Hustlers og som bassist på den oprindelige optagelse af “Jul på Vesterbro”. Nu nyder Rasmus tiden med sin familie, og beskriver selv, at det han ikke kan gå en dag uden dem.

Det er spændende at lære noget om sig selv og andres adfærd gennem en personlighedsteori. Jeg tror på, at dette vil gøre os alle til bedre mennesker.

Når jeg ikke arbejder så holder jeg meget af at bruge tid med min dejlige kæreste og mine børn. Derudover prøver jeg at komme ud og spille golf, og min golfkøller ville da også være den tredje ting jeg ville tage med på en øde ø (udover min familie). Arbejdsmæssigt er min største glæde at se mine kunder smile, og føle at jeg har gjort deres situation mere overskuelig. Til sidst så vil jeg bare gerne leve et godt liv og være til stede, som den kliche det nu engang er.