Kruso Logo
Kontakt os
Frontend udvikler.
Krusader, København.

Louise
Storegaard Nielsen

Specialiteter
  • Problemknuser
  • Nysgerrig
  • Omsorgsfuld

Louise startede egentlig i design, bolig og salgs verdenen, men hun manglede udfordring, og vendte sig derfor mod udvikler-faget. Louise er et godt eksempel på en frontender med en vision, en drivkraft og en 'open-minded' tilgang til de problemstillinger og projekter der stilles foran hende. Hun er en sand Krusader, der forstår og tror på, at udfordringer er en forudsætning for hendes egen læring og udvikling i hendes fag, men også som person. Hun griber dagen med gå på mod og et konstant ønske om, at lære og udvikle sig indenfor det digitale univers.

Jeg er stolt af at være en del af Kruso, hvor vi stræber højt og ikke er bange for at være firstmovers indenfor spændende nye teknologier og værktøjer.

Som frontend udvikler kan jeg godt lide blæksprutterollen som giver mig mulighed for at have mange hatte på i løbet af en arbejdsuge. Før jeg kom til Kruso, arbejdede jeg freelance – og det betyder rigtig meget nu at have et team omkring sig. Det sagt, kunne jeg ikke drømme om at låse mig fast i en kasse, og holde mig til en ting – det bliver for statisk for mig.  Derfor tror jeg også på at vi i det her fag må favne, at vi er nødt til at uddanne os hver dag – og sørge for at vi kender til alle de nye teknologier og værktøjer på området.