Kruso Logo
Kontakt os

Contentstack.

En industriførende Headless CMS udbyder

Contentstack er en pioner inden for Headless CMS, og kombinerer Agile Content Management System og Digital Experience Platform (DXP) teknologi. Fundamentet for Contentstack er bygget på driften af, at levere banebrydende løsninger til deres kunder. Derudover har Contentstack gjort det til deres mission, at være uundværlig for organisationer i fortællingen om deres historier samt forbinde med de mennesker de holder af, gennem inspirerende moderne oplevelser. Som grundlæggeren af MACH Alliance er Contentstack forpligtet til komponerbar teknologi, der er Microservices-baseret, API-first, Cloud-native SaaS og Headless.

Contentstack Platform

Contentstack er en robust, virksomhedskvalitet, headless indholdsoplevelsesplatform, der leverer klassens bedste, omnichannel-oplevelser.

 • API first-arkitektur gør platformen smidig og sætter indholdet i centrum

 • Ekstra skalerbart via cloud-infrastruktur

 • Omnichannel leveringsdygtigt

 • Cloud-native, modulopbygget og optimeret til mikrotjenester

 • Åbne integrationer med andre teknologier og indholdsmotorer som Commercetools, Youtube, Optimizely og andre

The Ultimate Guide for Headless CMS

Traditionel eller Headless CMS?

Her får du den ultimative guide med fordele og ulemper ved både traditionel og headless CMS. Contentstack giver dig værdifuld indsigt og gode råd, når du skal vælge den rigtige løsning for din virksomhed.

Hovedpunkter:

 • Fordele og ulemper for begge CMS løsninger

 • Hvordan din virksomhed kan drage fordel af Headless CMS

 • Hvordan Contentstack platformen kan hjælpe din virksomhed

Download

Få fordele og ulemper ved traditionel vs. headless CMS

  Beklager, vi kan desværre ikke vise dig formularen. Kan det være fordi at du har ad blockers aktiveret?

  En del af Contentstacks Catalyst Program

  Hos Kruso har vi sluttet os til Contentstack's Catalyst Program. Contentstack er et banebrydende agilt CMS, der giver marketingfolk og udviklere mulighed for, at samarbejde omkring indhold som aldrig før. Gennem Catalyst Program vil vi samarbejde med industriførende teknologi og service udbydere.

  Lad os tage en snak!

  Hvis du er interesseret i at høre om mere, hvordan Contentstack og Kruso kan hjælpe dig i din digitale rejse mod en headless tilgang, så udfyld kontaktformularen nedenfor.