Kruso Logo
Kontakt os

Contentful.

Med Contentful’s skalérbare SaaS platform skaber vi effektive back office user-interfaces der muliggør det for teams at præstere deres bedste. At arbejde med en fleksibel content platform som Contentful sørger for en hurtigere hastighed af output for content creators, redaktører, designere og marketingpersonale, hvilket skaber en langsigtet konkurrencedygtig fordel i og med de støttes af en digital arbejdsplads så de kan præstere deres bedste hele tiden. Da time-to-market fortsat bliver vigtigere, er en fortsat tilpasning til nye kundebehov og teknologier yderst vigtig indenfor softwareudvikling. En agil digital process der muliggør en effektiv og fleksibel måde at tilføje eller udvikle nye services til markedet, er nødvendigt for at sikre langsigtet succes. En API baseret platform som Contentful støtter sådan en agil digital process, hvilket øger rentabiliteten i og med hver gentagelse, ændring og forbedring kræver mindre udviklingstid end med et back office der ikke er skræddersyet til jeres organisations workflow. 

En Headless CMS Platform

Contentful er en headless CMS platform, hvor alle services/applikationer kommunikerer via API’s. Platformen tilbyder det centrale hub for at skabe, redigere og håndtere jeres content, samt værktøjerne til at publicere det på hver eneste kanal. Indhold og præsentation er holdt separate, hvilket gør indholdet brugbart på hver digital kanal. Struktureret indhold gør det også nemmere for forskellige teams at arbejde selvstændigt, uden at være begrænset til websites, hvilket normalt er tilfældet indenfor CMS systemer.  

Arkitekturen gør det muligt at andre systemer kan opdateres eller erstattes let, hvilket markant reducerer jeres omkostninger og risici når jeres platform udvikler sig over tid. Nye funktioner kan udvikles, tilføjes og lanceres igennem enhver kanal hurtigt og på en kontinuerlig basis. Contentful vinder succes i det meste af Europa og USA med Kruso som en af deres erfarne partnere i det nordiske marked.

Om det er tid til en opdatering af jeres eksisterende CMS system eller en fuldstændig re-platformering, kan Kruso og Contentful hjælpe jer med at tage skridtet mod en fremtidig og fuldt skalérbar API baseret cloud platform, der gør det muligt at bevæge jer hurtigere end jeres konkurrenter, uanset hvilken retning I vælger at bevæge jer i, i fremtiden.

Mystery ClientCMS strategy

Mulighederne med Contentful

Læs om vores meget tilpasningsdygtige bud på Contentful-platformen strukturen ​​for en af ​​de største forhandlere inden for deres branche på det globale marked.

En løsning understøttet af en intelligent CMS-strategi og headless fleksibilitet.

Bang & OlufsenBrand- og commerceplatform

Contentful løsning

Læs hvordan vi hjalp Bang&Olufsen med digitaliseringen af deres nye strategi, som inkluderede udviklingen af et nyt globalt brand og commerceplatform ud fra en contentfuld løsning.

Gennem en 4 måneders rådgivningsfase, hjalp vi Bang & Olufsen med at definere deres digitale og tekniske strategi samt formulere et overordnet teknisk roadmap for den globale brand og commerceløsning.