Kruso Logo
Kontakt os

Velux

Implementering af rebranding af Build for Life-projektet.

Velux bidrager aktivt til den arkitektoniske verden med inspirerende projekter og initiativer, der genovervejer, hvordan vi bygger i dag og i fremtiden.

Build for Life-projektet er et banebrydende, tværfagligt initiativ, der forbinder mennesker med planeten gennem sundere og mere bæredygtige bygninger.

Tæt samarbejde med Domino Studio

I tæt samarbejde med Domino Studio har vi udviklet en informativ hjemmeside for Velux Build for Life, der samler vigtigt og inspirerende indhold på en innovativ og 100% digital platform.

Domino Studio har stået i spidsen for rebrandingen af Build for Life, med introduktion af nye farver, skrifttyper og mere. Den overordnede vision er at infuse den digitale platform med essensen af et arkitekturmagasin, der fungerer som en inspirationskilde for arkitekter over hele verden. Hos Kruso har vi stået for at opsætte og implementere løsningen.

Fleksibelt design gør daglige opgaver lettere

Sammen med Velux fandt vi ud af, at Umbraco var bedst egnet som CMS. Til frontend-designet er hjemmesiden bygget med Next.js, som tillader den nødvendige fleksibilitet og skalerbarhed.

Denne dynamiske grundstruktur giver Velux' redaktører frihed og fleksibilitet til selv at oprette, ændre og justere sider. Hjemmesiden er baseret på et overordnet gitterlayout, hvilket også gør designet mere fleksibelt at arbejde med.

Inspirerende menustruktur åbner nye muligheder

Sitet er indholdsrigt og fyldt med inspiration og nyttig information, samtidig med at det opretholder et simpelt og rent design.

For at opnå dette har visse sider deres egen undermenustruktur, hvilket gør det muligt for brugerne at navigere og få adgang til yderligere information på disse undersider.

Kontakt

Vil du vide mere? Tag kontakt.

Lotten Holmgren

lotten@kruso.se

+46 73 512 49 70

Mød holdet