Kruso Logo
Kontakt os

Folke­tinget.

Overtagelse, drift og videreudvikling af Folketingets omfattende Sitecore multisite portalløsning.

Folketinget er Danmarks parlament, hvor al lovgivning i Danmark bestemmes og forvaltes af de 179 folkevalgte folketingsmedlemmer og hele Folketingets organisation. Folketingets administration består af over 400 medarbejdere der håndterer alle kommunikationsopgaver over for det offentlige og politiske Danmark og landets borgere i almindelighed.

Udfordring

I juli 2020 blev Kruso valgt som Folketingets nye digitale leverandør til at overtage, drive og videreudvikle Folketingets omfattende Sitecore multisite portalløsning. Den er baseret på Sitecore 9.1 og driver primært www.thedanishparliament.dk, www.eu.dk og www.folketingstidende.dk samt en række subsites og integrationer til Folketingets interne systemer. Efter et grundigt og succesfuldt overtagelsesforløb henover sommeren 2020 har vi overtaget ansvaret for løsningen, som vi i dag driver og videreudvikler med et dedikeret team.

Løsning

Efter endt overtagelsesfase er vi begyndt at formulere et mere langsigtet roadmap, der indeholder mange større projekter så som en fuld opgradering til de nyeste Sitecore-versioner, nye subsites, nye funktionaliteter og moduler, smartere integrationer til tredjepartssystemer, samt generel refaktorering af forældet kode. Endelig har vi initieret en strategisk baseret UX- og designproces, der arbejder med løbende optimering af brugeroplevelsen af sitet og de enkelte services.

Krusos rolle

Kruso er i dag - og i de kommende 4-8 år - Folketingets primære digitale partner og leverandør med ansvaret for teknisk drift, udvikling og support af hele Folketingets Sitecore-baserede hjemmesidekompleks, inklusive strategirådgivning, UX- og designoptimeringer.

Mød holdet