Kruso Logo
Kontakt os

SÆTHER Professionals.

SÆTHER Professionals er en af nordens stærkeste leverandører af beauty produkter på en ambitiøs digital vækstrejse.

SÆTHER er, med mere end 30 års erfaring, en af Nordens stærkeste og mest erfarne distributør af beauty produkter til frisørsaloner i både Danmark, Norge, Sverige og Finland. De har hovedsæde i Danmark med lokal tilstedeværelse i alle de Nordiske lande hvorfra de tilbyder ekspertrådgivning og kundeservice direkte til deres mange kunder.

Selvstændig e-commerce løsning til SÆTHER Professionals

Vores rejse med SÆTHER startede med henblik på at opbygge en selvstændig B2B webshop for SÆTHER Professionals, med hårprodukter i fokus og hvor brugeroplevelsen for frisører og andre indkøbere gik op i en højere enhed. Udfordringen lå primært i at introducere en digitalt umoden organisation og ikke mindst kundegruppe, for en commerceløsning som deres fremtidige primære handelskanal. Udover at designe og udvikle sitet, har Krusos primære opgave været at hjælpe og rådgive SÆTHER igennem en fundamental digital transformation. Samtidig at sikre og understøtte deres stærke position og ikke mindst vækstambitioner som distributør i Norden.

Skalérbar webshop med brugervenlighed i højsædet

SÆTHER er baseret på Dynamicweb’s Rapido framework. Processen er forankret omkring brugeroplevelsen og blev indledt med et omfattende strategisk UX-arbejde. Dette inkluderede blandt andet en grundig vidensindsamling i form af kundeinterviews, desktop research og workshops med centrale personer hos SÆTHER. Sidenhen blev webshoppen teknisk udviklet i et tæt og agilt samarbejde med SÆTHER og Dynamicweb.

Dynamicwebs all-in-one platform der tilbyder både “best-in-class” CMS, webshop og PIM i én løsning, opfyldte rigtigt mange af SÆTHERS behov i én og samme løsning, hvilket er et perfekt udgangspunkt for en digital “ung” virksomhed som SÆTHER Professionals. Samtidig er Dynamicwebs seneste version bygget i en moderne og åben arkitektur, der sikrer en effektiv skalering og udbygning af løsning i de næste mange vækstfaser.

Da dette er SÆTHER Professionals første webshop, har vi haft fokus på en tæt dialog og support af Sæther. Dette har inkluderet en sparrings- og undervisningsproces, hvor Sæthers redaktører på tværs af Norden løbende er blevet oplært i webshoppens muligheder og funktioner, i takt med at de blev implementeret.

Vi manglede en partner, der kunne bistå os med at udvikle en B2B løsning til SÆTHER Professionals. Vi valgte Kruso, fordi de var de bedste, og det har vi ikke fortrudt. Det har været et rigtig godt samarbejde parterne imellem.

- Birger Von Holdt, General Manager, SÆTHER

B2B webshop med Dynamicweb som fundament

Sæther’s nye B2B webshop er et stærkt fundament, der fungerer som den optimale digitale overgang fra 0 til webshop. Valget af Dynamicweb og Rapido’s framework passer perfekt til SÆTHER og deres krav til en webshop, da det har tilladt en egenudviklet og fleksibel frontend, en hurtig implementering, mens der samtidig er mange oplagte B2B udvidelsesmuligheder i systemet, der sikrer en effektiv fremtidig skalering af løsningen.

Mød holdet