Kruso Logo
Kontakt os

Ridestore.

En moderne Best-of-Breed tech arkitektur med en omfattende Klarna-betalingsintegration.

Siden starten i 2016 er Ridestore blevet en af Sveriges førende pure play online mode- og sportstøjsbutikker. Virksomheden opererer i øjeblikket på mere end 70 markeder med en multibrand-portefølje, der inkluderer alt fra snowboards, ski, udendørsbeklædning og streetwear. Ridestores mission er at styrke kreativiteten hos sine kunder, hvilket har skabt en vinderopskrift, der har efterladt Ridestore med en omsætning op mod en halv milliard SEK.

Ny og fleksibel digital betalingsløsning

Hos Kruso er vi yderst stolte af vores nyligt lancerede Klarna og commercetools integration. Ridestores succesfulde ekspansion til Nordamerika og store dele af Europa har resulteret i behovet for en ny og mere omfattende betalingsløsning. Efter en grundig screening af markedet besluttede Ridestore at basere dette på Klarna Payment Solution. Valget var baseret både på den moderne teknologiske arkitektur, som følger med Klarna. Herigennem skaber vi en ensartet kompleks integration i ro og mag, og ikke mindst et markedsledende udvalg af betalingsmuligheder for forbrugerne. Den fuldt API-baserede integration blev lanceret i løbet af sommeren 2021 og fik en bred vifte af Klarnas hovedfunktioner i spil sammen med commercetools – hvilket tilsammen forbedrer forbrugernes indkøbsoplevelse.

Er en Klarna X commercetools integration noget for dig?

Udover at styrke Ridestores online shoppingoplevelse har vi opbygget både erfaring og ikke mindst en stor værktøjskasse, som vi kan bruge til kommende projekter og integrationer mellem Klarna og commercetools. Dette betyder, at du ikke skal starte fra scratch, men får en hurtigere time to market samt lavere omkostninger for løsningen.

Teamwork er nøglen

Vi er specialister, der hjælper vores partnere med at løse komplekse tekniske problemer ved at påtage os hele projektet eller supplere vores kunders teams med vores viden. Hos Ridestore handler det om teamwork, hvor vi er blevet en betroet partner og rådgivere på holdet - en sand BFF. Vi værdsætter partnerskab som disse, da det giver os mulighed for at vokse stærkere sammen, samtidig med at vi skaber værdi for vores kunde.

Modern Commerce Playbook for Business

Sulten efter mere viden om Modern Commerce Architecture? Vi har dig! Bliv klogere på, hvordan din virksomhed kan drage fordel af Headless Commerce.

  • Fem forretningsmæssige fordele ved Headless commerce

  • Sådan vælger du en passende front-end

  • Hvilke muligheder har du brug for i din commerce løsning

  • Fem trin til at migrere til en Headless Commerce-platform

Eksklusivt whitepaper

  • Modern Commerce Playbook for Business

Udfyld formularen og få adgang til eksklusivt materiale

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privacy Policy