Kruso Logo
Kontakt os

Pangea Rocks.

Aratag er en Internet of things hybrid applikation, der digitaliserer oplevelsen for besøgende ved turistattraktioner.

Pangea Rocks er en af Europas førende virksomheder indenfor skabelsen af kunstige miljøer. Pangea Rocks har været med til at designe og bygge mere end 600 udstillinger i zoologiske haver, safariparker og akvarier (“attraktioner”) over hele kloden. Med Aratag har de tilføjet en ekstra dimension til deres portfolio – en dimension der tilbyder et unikt digitalt eventyr for besøgende på attraktionerne.

Udfordring

Pangea Rocks så en mulighed i at benytte deres omdømme i et højt specialiseret marked til at udvide deres produktudbud til eksisterende kunder. De kom derfor til Kruso med en vision om en app, der fungerer som digital guide ved attraktioner. Guiden giver brugeren relevant information om udvalgte points of interests (dyr, installationer, forlystelser etc.), navigation, kampagner og meget mere.

Løsning

Aratag-appen er en internet of things hybrid applikation, der gennem bluetooth beacon-teknologi, connecter offline og online og digitaliserer brugeroplevelsen gennem en solid omnichanel strategi. Gennem beacon transmitter-software sendes information automatisk ud til brugeren baseret på dennes position nær førnævnte points of interests. På samme tid indeholder appen også indhold, som den aktive bruger kan interagere med. Vi anvendte et framework kaldet Cordova, der gav vores webudviklere mulighed for meget hurtigt at dykke ned i mobile development og bruge deres skills og webteknologier til at bygge appen fra scratch. Appens data kommer fra en centraliseret Umbraco CMS-løsning, der indeholder et admin systen, hvor kunder kan skabe deres eget content, indsætte billeder og meget mere. Dette gør løsningen ekstremt skalerbar, da nye kunder nemt kan integrere appen i deres attraktionsmiljø uden, der er behov for ekstra udvikling eller updates. Derfor består Aratag-løsningen af to dele: Den første del er appen, som brugerne bruger, og den anden del er adminsystemet for kunden.

Resultat

Appen er nu live i Google Play og App Store. Næste skridt er, at appen skal integreres hos diverse turistattraktioner. Stay tuned!

Kruso har været skarpe til at omsætte Pangea Rocks ønsker til konkrete tiltag. Jeg kom med en masse idéer til projektet, som Kruso, teknisk og tidsmæssigt, har været ekstremt dygtige til at eksekvere. Derudover har den tilknyttede projektleder været der 24/7, hvilket har medført en smertefri proces.

- Jan Møller, Pangea Rocks

Mød holdet