Kruso Logo
Kontakt os

Siteimprove.

Cloud-baseret DPO software

Siteimprove tilbyder verdens mest omfattende cloud-baserede Digital Presence Optimization (DPO) software. Siteimprove Intelligence Platformen giver indsigt og forståelse, der hjælper flere end 7.500 teams med at skabe indhold af højere kvalitet, mere trafik, måle digital performance og arbejde for overholdelse af lovgivninger - alt fra ét sted.

Opnå fuldt potentiale af jeres digitale tilstedeværelse

Siteimprove er en softwarevirksomhed, der brænder for at sætte den enkelte bruger i centrum og forenkle administrationen af websites og gøre internettet til et bedre sted. Siteimprove blev grundlagt i København i 2003 og har siden ekspanderet til nu 13 kontorer i hele verden (og flere er på vej): Amsterdam, Berlin, København, London, Minneapolis, Oslo, Paris, Singapore, Sydney, Tokyo, Toronto, Wien og Zürich. Med mere end 500 medarbejdere fordelt på 14 særskilte markeder har de et globalt afsæt med en lokal tilgang.

Siteimproves mission er at gøre organisationer i stand til at realisere deres websites fulde potentiale. Ved at levere indsigt og forståelse, viser de deres digitale tilstedeværelse i et helt nyt lys, så de kan gøre websitet til det aktiv, det var tiltænkt. Alt hvad de foretager sig – deres løsninger, support, kurser og ressourcer – bygger på deres mission.

Siteimproves produkter

Siteimproves cloud-baserede software er det grundlag, du har brug for til at forbedre dit website hver eneste dag. Virksomheder i alle størrelser og brancher kan hjælpes med at overvinde de mest krævende aktuelle udfordringer for deres websites. Brug én og samme platform til at skabe bedre indhold, overholde standarder for tilgængelighed, skabe mere trafik fra søgemaskiner, styrke beskyttelsen af persondata og måle dit websites effektivitet og ROI.

En nødvendighed for moderne digital marketing og redaktører

Siteimproves produkter bygger på Siteimprove Core Platform, som er uundværlig for digitale marketingmedarbejdere og webredaktører.

Fuldautomatiserede websitetjek, performancemålinger og benchmark for branchen giver dig øjeblikkelig indsigt i din digitale tilstedeværelse.

Siteimprove identificerer fejl og uoverensstemmelser på tværs af alle dine sider og giver dig praktiske anbefalinger, så dit team kan prioritere og løse de vigtigste problemer med det samme. Plug-and-play-integrationer til førende CMS-systemer har gjort administration og optimering af dit website nemmere end nogensinde før.

Værktøj for content og tilgængelighed

Et tilgængeligt website er ikke længere blot en fordel, men i stigende grad et absolut must for ethvert brand. Men det er svært at skabe et fuldt tilgængeligt website, hvis du ikke har indsigt i alle dine sider og deres indhold. Siteimprove Content & Accessibility giver dig den nødvendige indsigt til at skabe en finpudset, inkluderende brugeroplevelse når man skal interagere med dit brand. Siteimprove har de nødvendige tilgængelighedsværktøjer, der kontrollerer forskellige barrierer, som skader både brugeroplevelsen og brandomdømmet.

Alt-i-ét værktøj til SEO

Siteimprove forenkler tilgangen til SEO, så det kan forstås på tværs af alle teams. Siteimprove SEO kombinerer en helt ny tilgang til at arbejde med SEO med prioriterede lister med anbefalinger, konkurrentanalyse og overvågning af søgeord. Siteimprove SEO er dit komplette værktøj til at øge trafikken, dokumentation af ROI og effektiv oprettelse af indhold.

Integreret analytics

Uden Analytics som en integreret del af din arbejdsdag går du glip af værdifuld indsigt, som er vigtig for din succes. I en tid, hvor datadrevne beslutninger er stadigt mere fremherskende, gør Siteimprove Analytics det nemmere for dig end nogensinde før at fordybe dig i effektivitetsmålinger for dit website. Et kraftcenter af dataindsigt, et intuitivt dashboard og nem rapportering giver dit team nem adgang til at se, hvad der virker, hvad der ikke virker og hvorfor.

Automatiseret administrering af persondata

Databeskyttelsesreguleringer over hele verden strammer reglerne for, hvordan organisationer indsamler, behandler og gemmer persondata. Det er let at miste overblikket over alle de data, du er ansvarlig for, især på dit website. Siteimprove Data Privacy automatiserer, hvordan du administrerer persondata på dit websites, så de er langt nemmere at beskytte. Med Siteimprove Data Privacy sparer du den tid ved automatisk at finde de persondata, du håndterer online.