Kruso Logo
Kontakt os

Sitecore.

Med Sitecore får du fuld fleksibilitet og frihed til at bygge et digitalt univers, som kan håndtere CMS, Content Marketing og Commerce i én integreret platform.

Kruso og Sitecores indgik i partnerskab allerede før den første kommercielle Sitecore løsning var udviklet. Sitecores udviklingsplatform giver 100% frihed til at forme unikke løsninger, hvor kernen er det bundsolide CMS og en enormt integrationsvenlige platform. Kombineret med den stærkt forbedrede brugergrænseflade og alt på én platform filosofi, har Kruso udviklet mange unikke, komplekse og skalerbare løsninger på Sitecore.

Hvorfor Sitecore?

Alsidighed er en af årsagerne til at Sitecore benyttes i mange forskellige løsninger.

  • For kommuner vælges Sitecore for stabilitet, sikkerhed og integrationer.

  • For staten, regioner og uddannelsesinstitutioner vælges Sitecore for den fantastiske håndterering af skalering og multisite.

  • For private virksomheder er det afgørende, at Sitecore er stærkt skalerbart, performance optimeret, samt giver frihed til at udvikle et system som er optimeret til forretningen.

Sitecore har fra starten defineret, hvordan hele industrien for CMS har udviklet sig. Det ser man tydeligt i systemer, som er inspireret af Sitecores tekniske fundament og funktioner. Derfor vælges Sitecore ofte, når behovet for at være digital er afgørende for forretningens fremtid, eller når strategien er at være blandt de bedste digital i sin branche. 

CMS platform til håndtering af hele din digitale tilstedeværelse

Siden 2008 har Sitecore som de første i verden, udviklet en lang række marketing fokuserede komponenter i sin platform og skabt et system, der kan stå i centrum for marketing og kommunikation. Via en database som intelligent kan lagre alt trafik og adfærd på tværs af samtlige brugere og touch point for platformen, er det muligt for Sitecore at berige visning af indhold med personalisering, marketing automatisering og optimering. Dette giver naturligt mulighed for at arbejde data drevet og skabe indsigt via rapportering, statistikker og analyser. Netop denne kombination af en platform, som giver mulighed at have indholdsredigering, rapportering og marketing værktøjer lige ved hånden i samme system, er en stærk kombination for virksomheder, der ønsker at transformere digital, men ønsker en agil transformations proces, hvori teknologi ikke må sætte begrænsninger eller være en flaskehals.

Kruso har erfaringer med hele Sitecore platformen og som en naturlig forlængelse af udvikling og drift har vi et særligt stort fokus på strategi og rådgivning i forbindelse med valg af Sitecore.

Sitecore til e-commerce

Sitecore har altid haft fokus på commerce. Derfor er platformen forberedt til integration med de mest anvende commerce platforme i markedet. I dag er der også mulighed for at benytte et Enterprise parat Commerce system, som er bygget i Sitecore, og derved er det ikke blot fuldt integreret, men en udvidelse af platformen. Er jeres forretning afhængig af, at content og commerce skal fungere sammen, så vil Sitecore Commerce ofte være det rigtige valg.  

Sitecore for cloud

Sitecore er naturligvis forberedt til Cloud som hhv. IaaS og PaaS. Der er mange begreber og overvejer i forbindelse med at flytte i skyen, så tag en snak med os og bliv klogere på vores erfaringer. Kruso var først til at flytte en Sitecore løsning i PaaS. 

Samspil på tværs af digitale funktioner

Når Kruso arbejder med Sitecore, ser vi ikke isoleret på enkelte funktioner, da der er utallige muligheder i Sitecore og kombinationen samt anvendelses mulighederne er næsten uendelige. I stedet ser vi på hvordan teknologi kan løse specifikke opgaver for organisationen, et område af løsningen eller den enkelt bruger.

Med Sitecore får du en sammenhængende platform med enormt potentiale.

  • Data og indhold let og simpelt kan orkestreres på tværs af kanaler

  • Mulighed for at inkludere og bearbejde data og indhold fra andre kilder

Hos Kruso arbejder vi agilt med at skabe værdi og løse afgørende udfordringer for den enkelte. Hertil er Sitecore en fantastisk værktøjskasse som rummer det meste, undgår flaskehalse eller fordyrende udvidelser og tilkøb. 

Kruso har erfaringer med udvikling i Helix, som er de nyeste principper i udvikling af Sitecore. Dette giver vores kunder en optimal fremtidig vedligeholdelse, support, opgradering og anvendelse af nye funktioner på kommende versioner. Siden introduktionen af Helix udvikler Kruso alle nye løsninger efter Helix. 

Ældre SagenEvent booking system

Nyt system baseret på Sitecore CMS

Ældresagens nye event booking system, har hjulpet dem med at digitalisere sine events og på den måde følge med nutiden. Systemet tager udgangspunkt i Sitecore CMS, med et tydeligt fokus på brugervenlighed og at være let tilgængelig.