Kruso Logo
Kontakt os

Omnium

Byg bro mellem online og fysisk handel og skab en ægte omnichannel-oplevelse for dine kunder. I Omnium mødes innovation og ekspertise for at drive digital transformation og forbedre dine forretningsmuligheder.

Om Omnium

Omnium er førende leverandør af avancerede commerce-løsninger, der specialiserer sig i OMS (Order Management System). Platformen er designet til at optimere og strømline alle aspekter af commerce - fra ordrestyring og lagerkontrol til kundeservice og håndtering af returneringer. Med fokus på skalerbarhed, fleksibilitet og effektivitet bruger vi Omnium til at hjælpe virksomheder i alle størrelser med at opnå deres commerce-mål.

Avanceret ordrestyring med Omnium

Omniums avancerede OMS er designet til at strømline og optimere alle aspekter af din ordrebehandling og sikrer, at din virksomhed kan håndtere ordrer effektivit og nøjagtigt.

Omnium OMS automatiserer nøgleprocesser inden for dit ordrestyringsworkflow, fra betalingsbehandling til forsendelse. Samtidig får du indsigt i ordrestatus, lagerbeholdninger, kundeinformation samt produkt-, profit- og lager værdier per sælger, butik eller marked. Alt sammen noget, der gør det muligt for dig at træffe informerede beslutninger og give rettidige opdateringer til dine kunder.

Læs mere om, hvordan Omnium sikrer fri flow af produkt-, kunde- og ordreinformation her.

Integrations with other best-in-class platforms

Omnium's platform is designed with flexibility and scalability in mind, supporting a wide array of integrations that extend the functionality and efficiency of your e-commerce operations. From ERP systems and payment gateways to CRM solutions and marketing tools, Omnium ensures your e-commerce ecosystem is interconnected and optimized for success. 

Omnium can be integrated with Optimizely, Magento, Microsoft Dynamics 365, Klarna, Voyado, and many more. 

Hvorfor vælge Omnium:

 1. Intuitivt user interface

  Håndter ubesværet din commerce-løsning med en brugervenlig platform.

 2. Ægte omnichannel-oplevelse

  Forbind og sælg på tværs af flere kanaler og skab en samlet kundeoplevelse.

 3. Cloud-baseret OMS

  Håndter dine ordrer fra hvor som helst med et skalerbart, cloud-baseret ordrestyringssystem.

 4. Lynhurtigt API

  Hurtig dataudveksling og funktionsforbedringer med højhastigheds-API.

 5. Fleksible integrationer

  Forbind nemt med et bredt udvalg af systemer og værktøjer til at tilpasse dit commerce-økosystem.

 6. Arbejd med certificerede Omnium udviklere

  Drag fordel af vores Omnium-certificerede udvikleres ekspertise for skræddersyede, pålidelige løsninger.

Tag næste skridt med Kruso og Omnium

Kruso bringer erfaring til bordet med at udvikle og implementere komplekse integrationer, der komplementerer Omniums kapaciteter. Vores certificerede udviklere skaber skræddersyede integrationer, der sikrer, at dine digitale løsninger er perfekt afstemt med dine forretningsprocesser og mål.

Vi arbejder tæt sammen med dig for at forstå dine specifikke behov og udfordringer, og udvikler en skræddersyet integrationsstrategi, der udnytter det bedste af Omniums platform og vores udviklingsekspertise.

Vil du vide mere?

Hvis du er usikker på, om Omnium er det rigtige valg for dig, så lad os tage en hurtig snak.

Kenneth Ryle Thorsson 

kth@kruso.dk 

+45 40 25 66 30