Kruso Logo
Kontakt os
Tilbage til karriere

Uopfordret ansøgning

København

På udkig efter talent

Hos Kruso er vi altid på udkig efter nye medlemmer til vores fantastiske team. Hvis du mener, at du har den perfekte profil og kan gøre en forskel hos os, vil vi med glæde høre fra dig.

Selvom der ikke er en ledig stilling, som matcher dit talent, kan du sende dit CV og en beskrivelse af dig selv og hvad du kan bidrage med.

Hvorfor arbejde i Kruso?

Kruso er et dynamisk og åbent miljø, hvor vi elsker at samarbejde og dele viden med hinanden og arbejde sammen om løbende at forbedre os selv. Vi har en stærk professionel kultur, hvor vi fokuserer på at finde og udvikle de bedste løsninger til vores kunder. Samtidig er vi stolte af et afslappet arbejdsmiljø, hvor der er plads til alle.

Indimellem har vi en virksomhedsomspændende innovationsdag, hvor teams og enkeltpersoner vælger emner at arbejde med for at lære og dele nye teknologier.

Kruso er en af ​​Danmarks mest erfarne leverandører af digitale løsninger til både offentlige og private virksomheder. Vi er omkring 40 udviklere på vores kontorer i centrum af København, Århus og Malmø. Vores tjenester inkluderer digital strategi, rådgivning, udvikling og support baseret på .Net.

Ansøg

Søg ved at udfylde nedenstående formular:

Valgfri
Valgfri
Valgfri
Valgfri
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privacy Policy