Kruso Logo
Kontakt os
Tilbage til karriere

Senior .Net Backend Udvikler

Aarhus

Er du en erfaren og passioneret backend-udvikler med solid .NET erfaring? Ønsker du at arbejde i en virksomhed i vækst, der tror på at vokse sammen som et team og er ambitiøs om at være den bedste teknologipartner for vores kunder?

Din vigtigste opgave som .NET Udvikler vil være at udvikle de bedst mulige webløsninger til vores kunder primært baseret på Sitecore / Umbraco og .NET technology stack. Vi leder efter nogen med en passion for at oprette gode løsninger og evnen og ønsket om at hjælpe virksomheden og teamet løbende med at forbedre sig i retning af ekspertise.

Vi forventer, at du bidrager med drive og dedikation og tilbyder et arbejdsmiljø, hvor alle betyder noget, og der er plads til personlig og professionel vækst. Kruso vokser også og tilbyder den rette kandidat en god mulighed for at påvirke vores retning som virksomhed.

Hvad vi forventer af dig:

  • Du er ekspert i kodning: Når alt kommer til alt er kodning det, vi gør.

  • Webudvikling er din professionelle passion: Når det kommer til webudvikling, .Net, DevOps og CMS, ved du, hvor det sker.

  • Du er ambitiøs: Du vil være den bedste og konstant forsøge at forbedre dig.

  • Du er en holdspiller: Du kan lide det daglige samarbejde og give-and-take af teamudvikling.

  • Kvalitet betyder noget: Vores primære mål er at skabe de bedst mulige løsninger til vores kunder, så vi skal virkelig være opmærksomme på kvaliteten af vores kode.

Ud over ovenstående forventer vi, at du har:

  • Mulighed for at arbejde fra vores kontor i København

  • Hvis du ikke er EU-borger, skal du have en EU-arbejdstilladelse

Hvad bliver dine opgaver?

Som .NET Backend-udvikler er dit job at kode og hjælpe dit team med at skabe og levere gode løsninger til vores kunder. Bortset fra at være udvikler på et af vores Tech-team, vil du også være en del af et client-facing team, der har til opgave at forstå kundens krav og arbejde tæt sammen med vores kunder. Du arbejder med store løsninger og avancerede integrationer, både som udvikler og som mentor for dine yngre kollegaer.

What do we expect of you?

Hvorfor arbejde i Kruso?

Som virksomhed har Kruso én primær mission: Vi vil være verdens bedste arbejdsplads; et mål vi indfrier via kollektivt ansvar og engagement fra alle medarbejdere – missionærerne. – Vi er ”The Krusaders”!

Hos Kruso tillader vi os selv – ja, vi kræver ligefrem – at være nysgerrige. Vi udforsker nye teknologier og nye måder at arbejde på for at udvide vores perspektiv. Vi gør en ære ud af at levere kvalitetshåndværk i alle facetter af vores løsninger. Og vigtigst af alt, vi bekymrer os og tager hånd om hinanden og den verden, hvor vi som enkeltpersoner og som virksomhed spiller vores rolle.

Kruso gør en dyd ud af at tilbyde et dynamisk og åbent arbejdsmiljø – en ramme for samarbejde, vidensdeling og løbende selvudvikling og -realisering. Vi har en stærk professionel kultur, hvor vi fokuserer på at finde og udvikle de bedste løsninger til vores kunder. Samtidig dyrker vi en down-to-earth arbejdskultur og at kunne være en fleksibel arbejdsplads, der kan rumme alle personligheder og forskellige individuelle behov. Således har alle medarbejdere stor frihed til selv at strukturere deres arbejdstid.

Vi vægter det sociale højt og er stolte af det stærke fællesskab, som vi har på tværs af hele virksomheden. Derfor afholder vi også forskellige arrangementer som f.eks. biografaftener, fredagsbarer, innovationsdage og årlige weekendture for alle Krusaders.

Kruso er et digitalt udviklings- og rådgivningsbureau stiftet i 1999. Vi er specialiseret i udvikling af komplekse webplatforme og digitale konsulentservices og er en af Danmarks mest erfarne leverandører af digitale løsninger til både offentlige og private virksomheder. Vi er et godt sammentømret hold på små 100 specialister fordelt på vores kontorer i København, Aarhus, Malmø, Gøteborg, Stockholm, Lviv og Lissabon. Vores tjenester inkluderer digital strategi, user experience design, rådgivning, udvikling og drift.

Ansøg

Søg jobbet ved at udfylde nedenstående formular:

Valgfri
Valgfri
Valgfri
Valgfri
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privacy Policy