Kruso Logo
Kontakt os

VELUX Group.

Den mest optimale og funktionelle Umbraco 8 software med en 100% cloud baseret løsning i Azure med høj fleksibilitet.

VELUX Group er grundlagt I Danmark og har siden 1941 etableret en international anerkendt virksomhed med afdelinger i over 40 lande. Virksomhedens mission er at bringe dagslys ind i alles hjem ved hjælp af højkvalitetsprodukter. I 2004 påbegyndte VELUX Group the International VELUX Award for arkitektstuderende. Formålet er at få studerende til at udforske dagslyset i et arkitekturperspektiv og lade sig inspirere til at bruge sollyset som en hovedkilde til energi og lys.

Behov for fleksibilitet og brugervenlighed I webløsning

VELUX Group stod med en platform, der var alt for kompleks i forhold til de behov organisationen havde. Derfor ledte VELUX Group efter en ny og mere erfaren teknisk partner, der kunne udvikle en mere effektiv, simpel og brugervenlige løsning. I samarbejde med Revolt blev Kruso den nye leverandør, der skulle udvikle VELUX Groups nye Daylight and Architecture hjemmeside.

Fuldt implementeret webløsning i ét team

Udover at Kruso overtog driften for VELUX Groups nye Umbraco 8 software, så samarbejdede Kruso også med Revolt om et splinternyt UX-design til Daylight and Architecture hjemmesiden. Kruso og Revolt har arbejdet sammen i flere projekter og fælles for dem alle er, at der altid er sikret høj faglighed og kvalitet fra begge sider. Slutresultatet er et brugervenligt website, der tilbyder en enkel frontend, der er fleksibel i forhold til design og opbygning. I februar 2021 gik vi i luften med VELUX Daylight and Architecture Groups nye webløsning for Daylight and Architecture og alt fungerer helt optimalt. Nu arbejdes der videre på de næste faser i processen, som indebærer større udvidelser og forbedringer af den eksisterende platform.

Ny software med Umbraco 8 open-source

I december 2020 overtog Kruso sammen med Revolt løsningen for VELUX Groups konkurrencesite Daylight and Architecture og igangsatte en ny proces for udarbejdelse af hjemmesiden. Kruso valgte at starte helt fra bunden med at udvikle en ny hjemmeside, for at bygge den mest optimale og funktionelle webløsning. Fundamentet for softwaren er bygget på Umbraco 8 open-source CMS, der udover en uovertruffen brugervenlighed for redaktører og administratorer tilbyder en høj fleksibilitet i forhold til at tilpasse løsningen til organisationens individuelle behov. Med overtagelse og udvikling af ny software til VELUX Group er der samtidig foretaget en forsimpling af hosting platformen på hjemmesiden, der nu opererer med en 100% cloud baseret løsning i Azure. Dette sikrer effektiv skalering og ikke mindst sikkerhedsmæssige fordele for VELUX Group og deres nye Daylight and Architecture hjemmeside.

Vil du vide mere om casen?

Vil du vide mere om denne case eller hvordan vi kan hjælpe din forretning?

Vi er her for dig! Kontakt vores CCO Kenneth Ryle Thorsson.

kth@kruso.dk

+45 40 25 66 30