Kruso Logo
Kontakt os

Udenrigsministe­riet.

En international og strategisk vigtig løsning genoplives.

Udenrigsministeriet varetager en lang række af nationens udenlandske anliggender og interesser, herunder sikkerhedspolitik og handelspolitik. Ministeriet har omkring 1350 medarbejdere, hvoraf 850 arbejder i København, og 500 arbejder i udlandet.

Udfordring

I 2016 kunne vi byde Udenrigsministeriet velkommen som kunde hos Kruso. Hovedmissionen var at retænke og modernisere hele deres Sitecore platform teknisk såvel som i forhold til brugeroplevelsen til en mere moderne international regerings website. Den nye platform skulle håndtere en lang række af subsites, samtidig med at vi skulle sikre at løsningen levede op til allerhøjeste globale standarder i forhold til persondatabeskyttelse, sikkerhed og tilgængelighed.

Løsning

Den nye platform er baseret på Sitecore 7.2 og varetager en lang række af ministeriets subsites, hvilket gør det muligt at genbruge indhold og funktionaliteter på tværs af afdelingerne. På samme tid optimerer vi backenden med langt mere effektive arbejdsprocesser og smarte automatiseringer, der sikrer effektiv indholdshåndtering, og optimal datasikkerhed. Det nye website er i overensstemmelse med alle globale standarder for databeskyttelse, websikkerhed og tilgængelighed. I 2020 har vi påbegyndt en omfattende opgradering af hele løsningen til seneste Sitecore 9 version.

Resultat

I mere end 4 år har vi haft ansvaret for udviklingen af udenrigsministeriets løsning, der uden tvivl er en af landets største og vigtigste Sitecore installationer. Vi har ikke bare opgraderet og driftet løsningen, vi har først og fremmest moderniseret hele kodebasen og automatiseret vitale dele af kerneteknologien og de omkringliggende workflows. I dag fremstår sitet som en omfattende og kompleks multisite portal baseret på seneste Sitecore teknologi og version.

Mød holdet