Kruso Logo
Kontakt os

Site­improve.

Sales automation platform

Siteimprove er en dansk software virksomhed, der tilbyder en komplet løsning af forskellige online værktøjer til diagnosticering af et givet websted for fejl, sikkerhedsproblemer og ineffektivitet.

Udfordring

Siteimprove har store vækstplaner og en ambition om at tilbyde en markedsledende kundeservice. Digital er kernen i den strategi, og Siteimprove har valgt Kruso til at styrke deres nuværende salgskanaler med en ægte e-commerce oplevelse.

Løsning

Vores første nøgleprojekt har været at udvide Siteimproves salgsaktiviteter med en ægte digital salgsoplevelse. Konceptet var en ny platform, der gør det muligt for potentielle kunder at downloade trial versions, abonnere på Siteimproves cloudbaserede produkter og administrere deres abonnementer online. I april 2017 lancerede vi den første version af Siteimproves globale selvbetjeningsplatform, herunder et nyt website, brugerregistreringsflow og en ny selvbetjeningsfunktion. Løsningen er baseret på Umbraco og en dyb integration til Siteimproves eget ERP-system. Stripe bruges som betalingsudbyder og abbonnements-engine på platformene, der er lanceret i mere end 10 sprogversioner.

Resultat

Platformen bliver i øjeblikket rullet ud i mere end 12 lande, hvoraf Japan er det næste. Vores rolle er at opretholde og drive platformens udvikling og komme med mange spændende nye koncepter. Følg med her for at få flere opdateringer om det spændende projekt.

Vi er stolte over at kunne kalde os selv for Siteimproves foretrukne digitale partner og glade for at kunne spille en rolle i at nå deres ambitiøse forretningsmål.

- Lars Ørum Andersen, CEO, Kruso A/S

Mød holdet