Kruso Logo
Kontakt os

Nord-lock Corporate Website.

Lancering af et nyt globalt corporate site og commerceløsning.

Nord-Lock er verdensførende inden for sikre bolt-løsninger. Deres produkter anvendes i en række kritiske installationer som vindmøller, højhastighedstog og rutsjebaner. Deres kunder omfatter mange af verdens mest respekterede i diverse industrier. Vores samarbejde med Nord-Lock Group startede i 2017 med deres Torque Calculator web app.

Udfordring

Et af vores første projekter var at bygge en helt ny web platform til at understøtte Nord-Lock Groups ambition om at revolutionere deres digitale økosystem. For at markere denne nye start var det nødvendigt at forbedre deres platform. Det centrale i projektet var et globalt website til at opfylde behovet for at fremvise Nord-Lock Groups teknologiske brands: Nord-Lock, Superbolt, Boltight og Expander System. Derudover inkluderede projektet også et nyt udseende og udtryk på sitet.

Løsning

Den nye platform er bygget på Optimizely og omfatter også en fuld e-Commerceløsning og en række webapplikationer. Den stærke arkitektur tillader redaktører at genbruge moduler og indhold i forskellige sammenhænge. Som altid har vi benyttet vores samarbejdsbaserede forretningsmodel for at sikre kvalitet og teamede op med Kunde&Co som designpartner. Sammen havde vi et tæt samarbejde med Nord-Lock Groups IT, marketing, forretningsudvikling og salgsteams.

Resultat

Den første version af det helt nye website er lanceret succesfult i 17 lande og flere følger. Andet skridt er at integrere med Dynamics 365, der gør det muligt for B2B kunder at styre deres partnerskab med Nord-Lock Group online. Platformen er klar til at håndtere mange flere applikationer og tillader at indhold og moduler bruges på alle projekter for at sikre brandkonsistens og lettere håndtering.

Thanks to our partnership with Kruso we have been able to implement a platform that allows to collect all digital content, e-commerce and marketing in one place. We also appreciate that Optimizely DXC provides great opportunities to integrate with other cloud-based systems through Microsoft Azure.

- Sebastian Svärdebrandt, Group CIO, Nord-Lock Group.

Mød holdet