Kruso Logo
Kontakt os

DS Smith.

Avanceret B2B e-handelsløsning til DS Smith baseret på EPiServer Commerce med SAP-integration.

DS Smith er en af Europas førende producenter af genanvendelige, kundespecifikke emballageløsninger.

Udfordring

Nye teknologiske funktioner og værktøjer har skabt helt nye krav til organisationens websites og commerceløsninger. DS Smith mødte Kruso med et fuldt udviklet design, men manglede en stærk teknisk samarbejdspartner til at udviklinge deres EpiServer baseret commerce løsning.

Løsning

Vi har udviklet en helstøbt B2B e-commerce løsning, og med den øget online salget markant. DS Smith oplevede desuden at deres nye e-commerce løsning understøttede kommunikationen af virksomhedens identitet fra et visuelt perspektiv og ikke kun fokuserede på salg.

Resultat

En stærk commerce løsning, der giver stærke redigeringsværktøjer til udvikling af indhold på sitet, som kan bruges sammen med den egentlige commerce platform. Med den nye webshop har DS Smith fået en hel ny, effektiv og funktionel e-commerce platform, der styrker virksomhedens størrelse og bidrager til at opnå virksomhedens fremtidige mål for salg.

Kruso har ikke alene skabt en løsning, der kan øge vores omsætning på e-handel. De har også udarbejdet en løsning, der giver en moderne og tidssvarende kundeoplevelse på tværs af desktop, tablet og mobile enheder.

- Jan Nielsen, Head of Sales Development, DS Smith

Mød holdet