Kruso Logo
Kontakt os

DOT website.

3 virksomheder – én delt selvbetjeningsplatform.

DOT er et samarbejde mellem 3 danske offentlige transportudbydere. Movia (Bus), DSB (Tog) og Metroselskabet (Metro). DOT tilbyder én enkel indgang til kundeservice, prisinformation, billet guides og andet relevant kommunikation for brugere af offentlig transport i den østlige region af Danmark.

Udfordring

3 virksomheder krævede én enkel indgang for brugere af offentlig transport i de østlige regioner af Danmark. Den nye platform integrerede og samlede features og elementer, der tidligere var spredt blandt de tre forskellige websites.

Løsning

Kruso designede og udviklede det nye DOT website i Umbraco CMS. Den nye platform blev udviklet gennem en agil projektmodel og i samarbejde med flere stakeholders. Slutresultatet er et brugervenligt og responsivt website, der tilbyder en enkel frontend til flere forskellige systemer, herunder rejseplanen.dk. Løsningen er baseret på en lang række brugertests for at garantere optimal brugervenlighed

Resultat

DOT’s nye website er en succes. Løsningen blev udviklet over en stram tidsplan, men slutresultatet er en brugervenlig selvbetjeningsplatform af høj kvalitet, der er blevet taget godt imod af dens brugere. Kunderne synes, at det er nemt at finde den information, de har brug for både under rejsen, og når de skal planlægge rejsen, uanset om de leder efter rejsetider, forsinkelser, billet information, priser og kundeservice.

Mød holdet