Kruso Logo
Kontakt os

DOT webshop.

En simpel og intuitiv e-commerce løsning, hvor kunder kan købe forskellige billetter i en enkelt shop på tværs af tre individuelle transportudbydere.

DOT er et samarbejde mellem tre danske offentlige transportleverandører: Movia (bus), DSB (tog) og Metroselskabet (metro). DOT tilbyder en enkel indgang til kundeservice, prisinformation, billetvejledning og andet relevant kommunikation for brugere af offentlig transport i den østlige region af Danmark.

Udfordring

Det var nødvendigt for DOT at erstatte deres tidligere webshop, grundet en ny pris og produktstruktur. Målet var at redesigne, og integrere den nye webshop med det eksisterende website som også er udviklet af Kruso. Udfordringen var at bygge én simpel commerceløsning, som kunne integrere al kompleks produktdata på tværs af de tre selskaber i en og samme købsoplevelse – Det hele skulle udvikles på tre måneder.

Løsning

Vi organiserede projeket i en 100 pct agil tilgang for at muliggøre at at bygge en så kompleks e-handelsløsning - på under bare 12 uger. Vi baserede løsningen på et Umbraco CMS med uCommerce commerce engine platformen er integreret med Navision ERP.

Resultat

Vi gjorde det! Det lykkedes os at omdanne komplekse datastrukturer, og systemkrav til én samlet, simpel og intuitiv købsoplevelse. I dag kan DOT’s kunder købe en række forskellige billetter i én enkel shop selvom produkterne udbydes og håndteres fra tre forskellige virksomheder.