Kruso Logo
Kontakt os

Ældre Sagen.

Digitalisering og forbedret brugervenlighed af Danmarks største event booking system.

Ældre Sagen er en medlemsorganisation, der tager sig af ældre menneskers rettigheder. Organisationen har mere end 787.000 medlemmer over hele Danmark og mere end 18.000 aktive frivillige. De er fordelt på 215 lokale afdelinger, der ledes af frivillige lokale ledere.

Udfordring

Ældre Sagen er blandt de absolut største leverandører af events, undervisning og diverse aktiviteter, hvor de håndterer omkring 64.000 events om året. I takt med at deres målgruppe blev mere og mere fortrolige med internettet, gav det i høj grad mening at investere i digitalisering af event og undervisningsledelse. De vigtigste krav for event booking-systemet var brugervenlighed for både administratorerne og medlemmerne. Løsningen havde til formål at skabe en intuitiv og inspirerende booking oplevelse, og håndtere komplet sign up og betaling af alle 64.000 events.

Løsning

Kruso har udviklet det nye event booking system, baseret på Sitecore CMS. Løsningen indeholder mange integrationer til diverse systemer såsom Ældre Sagens eget website, deres Navision ERP samt betalingsudbyder. Yderligere er løsningen integreret til SharePoint, hvor al event information er tilgængelig. På samme tid er løsningen udstyret med en meget omfattende og kompleks søgeløsning, der sikrer hurtige og omfattende søgeresultater.

Mød holdet