Kruso Logo
Kontakt os

BigCommerce

Hæv dit commerce niveau til næste niveau. BigCommerce kombinerer det bedste fra SaaS og API-baseret åbenhed og fleksibilitet, hvilket giver dig de alle de integrationer og værktøjer, du har brug for for at tilpasse din løsning hurtigere og mere effektivt.

Alt hvad du behøver på én platform

Fleksibilitet, skalérbarhed, hastighed og agilitet. BigCommerce har det hele! Med visionen om at hjælpe virksomheder med at sælge mere på hvert væksttrin - fra små startups, til mellemstore virksomheder, til store foretagender - er BigCommerce blevet den førende Open SaaS-løsning i commerce verden.

BigCommerce tilbyder en robust og skalérbar commerce platform, der giver dig mulighed for at bygge og udvikle din online forretning. Med BigCommerce får du adgang til en funktionsrig platform, der kan håndtere alle aspekter af dine commerce udfordringer.

String FurnitureD2C e-commerce

BigCommerce til alle behov

Hos Kruso ved vi, at 'one size doesn't fit all'. Derfor er BigCommerces fleksibilitet og tilpasningsmuligheder perfekte for virksomheder med unikke behov. Vi kan skræddersy din online forretning så den stemmer overens med din brandidentitet og resonerer med din målgruppe.

Uanset om du leder efter headless, multi-storefront, omnichannel, B2B eller B2C, sikrer BigCommerce din succes gennem hele processen.

Hvorfor BigCommerce?

Omfattende funktioner: BigCommerce tilbyder et bredt udvalg af indbyggede e-handelsfunktioner, hvilket gør det nemt at administrere og udvide din online forretning uden behov for omfattende tilpasning.

Skalérbarhed: Uanset om du er en stor eller lille virksomhed, kan BigCommerce skalere med dine behov og sikrer, at din online forretning forbliver robust og effektiv, i takt med at din virksomhed vokser.

Fleksibilitet og tilpasning: BigCommerce giver fleksibilitet til at designe og tilpasse din online forretning så den stemmer overens med din brandidentitet og unikke krav, hvilket skaber en skræddersyet shoppingoplevelse for dine kunder.

Omnichannel Commerce Report

Omnichannel Commerce Report giver indsigt i, hvordan brands mere effektivt kan engagere kunder på tværs af online og offline kanaler.

Rapporten sammenligner ny data med tidligere års data om købsvaner for at fremhæve trends og markedsændringer.

Under pandemien investerede mange detailhandlere i at integrere deres online og offline kanaler. Denne strategi betaler sig stadig.

Læs mere om dét og mange andre insights i rapporten.

Hent rapporten her!

  Beklager, vi kan desværre ikke vise dig formularen. Kan det være fordi at du har ad blockers aktiveret?

  Samarbejd med Kruso og BigCommerce

  Hos Kruso er vi specialister i at skabe problemfrie og succesrige commerce oplevelser, der driver vækst og indtjening.

  Sammen med BigCommerce arbejder vi tæt sammen med dig for at forstå dine unikke forretningsmål og skabe skræddersyede løsninger, der opfylder dine behov. Vores team af eksperter er her for at give løbende support og sikre, at din online forretning fortsat trives.

  Vi tror på hurtig time to market med en best-of-breed tilgang, men evnen til at bygge headless, når der er behov for ekspansion.

  Vil du vide mere?

  Hvis du er usikker på om BigCommerce er det rigtige valg for dig, er du velkommen til at række ud for en hurtig snak.

  Kenneth Ryle Thorsson

  kth@kruso.dk

  +45 40 25 66 30